Google Updates Play Games, Wallet, Docs, Sheets, Slides, Drive, Google+, and Camera

While we haven’t really had much in the way of … more

Google Execs Talk to Ars About Android 5.0 Lollipop

Android 5.0 Lollipop is right around the corner, and it’s expected to hit AOSP … more

UX Design in Apps and ROMs w/ Kevin Bruckert – BABBQ2014

This year’s Big Android BBQ has come and gone. While the whole event was … more

Bring Material Design Goodness to Your App with Support Library

At Google I/O 2014, the next iteration of Android was announced and … more
Post Reply

[Q] No Settings in menu

OP br4infreze

5th February 2014, 06:37 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
18 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
hey i just updated my Galaxy Advanced to this http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2578599
i installed xposed,rebooted my phone and when the phone loaded i havnt found the settings in my menu.
i tried to go into the settings from the notification bar and it nothing happened when i clicked it.
i dont have a settings.apk in the rom zip file.
thanks for the help..
5th February 2014, 06:39 PM   |  #2  
shut_down's Avatar
Senior Member
Flag Belgrade
Thanks Meter: 3,439
 
7,568 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
More
Quote:
Originally Posted by br4infreze

hey i just updated my Galaxy Advanced to this http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2578599
i installed xposed,rebooted my phone and when the phone loaded i havnt found the settings in my menu.
i tried to go into the settings from the notification bar and it nothing happened when i clicked it.
i dont have a settings.apk in the rom zip file.
thanks for the help..

Get it from ROMs zip, and push it to system/app.
5th February 2014, 06:45 PM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
18 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
Quote:
Originally Posted by shut_down

Get it from ROMs zip, and push it to system/app.

as i wrote i looked inside the rom zip,there is no settings.apk or any system apks inside the zip
5th February 2014, 07:51 PM   |  #4  
shut_down's Avatar
Senior Member
Flag Belgrade
Thanks Meter: 3,439
 
7,568 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
More
Quote:
Originally Posted by br4infreze

as i wrote i looked inside the rom zip,there is no settings.apk or any system apks inside the zip

What is the size of zip that you downloaded? It should be 205MB. Maybe your download is corrupted.

In zip - settings.apk is in "priv-app" folder, not in system/app.
Last edited by shut_down; 5th February 2014 at 08:00 PM.
The Following User Says Thank You to shut_down For This Useful Post: [ View ]
5th February 2014, 08:36 PM   |  #5  
R_a_z_v_a_n's Avatar
XDA: ASSIST
Recognized Contributor
XDA Assist Team
Thanks Meter: 1,879
 
2,405 posts
Join Date:Joined: Sep 2009
More
Quote:
Originally Posted by shut_down

What is the size of zip that you downloaded? It should be 205MB. Maybe your download is corrupted.

In zip - settings.apk is in "priv-app" folder, not in system/app.

If zip was corrupted, then he can't flash, or flashing give an error, right?
5th February 2014, 08:38 PM   |  #6  
shut_down's Avatar
Senior Member
Flag Belgrade
Thanks Meter: 3,439
 
7,568 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
More
Quote:
Originally Posted by R_a_z_v_a_n

If zip was corrupted, then he can't flash, or flashing give an error, right?

I think it could happen that it could be flashed... I am not 100% sure. Anyway, I did not remember that someone had that problem.
King ov Hell
5th February 2014, 09:10 PM   |  #7  
Guest
Thanks Meter: 0
 
n/a posts
Did you edit zip ?
5th February 2014, 09:16 PM   |  #8  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
18 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
lol never mind guys.
i gave up and reinstalled the ROM.
i got everything working as i needed,thanks to everyone who helped
but a new problem is how to get rid of this three dot menu
its anoyying
Last edited by br4infreze; 5th February 2014 at 09:25 PM.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes