Official MEGA Layers Overlays Collection

The Layers Overlays is getting more popular every day and is a nice alternative to … more

Why Your Smartphone Needs Infrared Sensors

Is it useful? Yes. Is it fun? Even more so! As of now, infrared or thermal vision solutions on … more

Giefroot Root Tool For Locked Z3, Z3 Compact

Check out this tool to root Xperia Z3 or Z3 Compact regardless of the locked bootloader. It … more

Five Free Icon Packs to Rule Them All

Android’s charm as an operating system is multi-faceted, and that’s after downplaying it … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] No Settings in menu

OP br4infreze

5th February 2014, 07:37 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
20 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
hey i just updated my Galaxy Advanced to this http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2578599
i installed xposed,rebooted my phone and when the phone loaded i havnt found the settings in my menu.
i tried to go into the settings from the notification bar and it nothing happened when i clicked it.
i dont have a settings.apk in the rom zip file.
thanks for the help..
5th February 2014, 07:39 PM   |  #2  
shut_down's Avatar
Senior Member
Flag Belgrade
Thanks Meter: 3,535
 
7,699 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
More
Quote:
Originally Posted by br4infreze

hey i just updated my Galaxy Advanced to this http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2578599
i installed xposed,rebooted my phone and when the phone loaded i havnt found the settings in my menu.
i tried to go into the settings from the notification bar and it nothing happened when i clicked it.
i dont have a settings.apk in the rom zip file.
thanks for the help..

Get it from ROMs zip, and push it to system/app.
5th February 2014, 07:45 PM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
20 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
Quote:
Originally Posted by shut_down

Get it from ROMs zip, and push it to system/app.

as i wrote i looked inside the rom zip,there is no settings.apk or any system apks inside the zip
5th February 2014, 08:51 PM   |  #4  
shut_down's Avatar
Senior Member
Flag Belgrade
Thanks Meter: 3,535
 
7,699 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
More
Quote:
Originally Posted by br4infreze

as i wrote i looked inside the rom zip,there is no settings.apk or any system apks inside the zip

What is the size of zip that you downloaded? It should be 205MB. Maybe your download is corrupted.

In zip - settings.apk is in "priv-app" folder, not in system/app.
Last edited by shut_down; 5th February 2014 at 09:00 PM.
The Following User Says Thank You to shut_down For This Useful Post: [ View ]
5th February 2014, 09:36 PM   |  #5  
R_a_z_v_a_n's Avatar
XDA: ASSIST
Recognized Contributor
XDA Assist Team
Thanks Meter: 2,257
 
3,972 posts
Join Date:Joined: Sep 2009
More
Quote:
Originally Posted by shut_down

What is the size of zip that you downloaded? It should be 205MB. Maybe your download is corrupted.

In zip - settings.apk is in "priv-app" folder, not in system/app.

If zip was corrupted, then he can't flash, or flashing give an error, right?
5th February 2014, 09:38 PM   |  #6  
shut_down's Avatar
Senior Member
Flag Belgrade
Thanks Meter: 3,535
 
7,699 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
More
Quote:
Originally Posted by R_a_z_v_a_n

If zip was corrupted, then he can't flash, or flashing give an error, right?

I think it could happen that it could be flashed... I am not 100% sure. Anyway, I did not remember that someone had that problem.
King ov Hell
5th February 2014, 10:10 PM   |  #7  
Guest
Thanks Meter: 0
 
n/a posts
Did you edit zip ?
5th February 2014, 10:16 PM   |  #8  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
20 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
lol never mind guys.
i gave up and reinstalled the ROM.
i got everything working as i needed,thanks to everyone who helped
but a new problem is how to get rid of this three dot menu
its anoyying
Last edited by br4infreze; 5th February 2014 at 10:25 PM.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes