Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] can i get into an app?

OP sander2304

5th February 2014, 03:02 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
16 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
hello everyone

there is an app in appstore called pokerist from kamagames.
now i have an problem with this app, i made an account on there can play for 2 years but now they blocked my account, so i wanted to create an new one but it says too many accnts registred.
now i deleted this app , installed it again but it still remember the old one .
so i did a factory reset installed again and same problem
so now my question is how do they do that do them read my ip adress? or something else?
or is there maybe a way to come into the system from the app to change it?

anyone know a solution pls let me know

Last edited by sander2304; 5th February 2014 at 03:17 PM.
5th February 2014, 09:31 PM   |  #2  
zelendel's Avatar
Moderator Committee - The Dark Knight
Flag Watching from the Shadows
Thanks Meter: 11,584
 
14,983 posts
Join Date:Joined: Aug 2008
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by sander2304

hello everyone

there is an app in appstore called pokerist from kamagames.
now i have an problem with this app, i made an account on there can play for 2 years but now they blocked my account, so i wanted to create an new one but it says too many accnts registred.
now i deleted this app , installed it again but it still remember the old one .
so i did a factory reset installed again and same problem
so now my question is how do they do that do them read my ip adress? or something else?
or is there maybe a way to come into the system from the app to change it?

anyone know a solution pls let me know


1They most likely reg your IMEI and blocked your phone that way. Only option would be to get a different device.
6th February 2014, 12:19 AM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
16 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
Quote:
Originally Posted by zelendel

1They most likely reg your IMEI and blocked your phone that way. Only option would be to get a different device.

That IMEI its like id number for ur phone? Correct me if im wrong
So is it possible to hide my IMEI?
Or with an app like permission denied?

Oh and ty for u fast reply
6th February 2014, 12:21 AM   |  #4  
zelendel's Avatar
Moderator Committee - The Dark Knight
Flag Watching from the Shadows
Thanks Meter: 11,584
 
14,983 posts
Join Date:Joined: Aug 2008
Donate to Me
More
It may not be an option. If they reg by imei and you block it then it won't load most likely. I would find out why it is blocked

Bat cave One
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes