FORUMS

Hyperdrive rom. Wifi won't turn on

3 posts
Thanks Meter: 1
 
By antonsadeghi, Junior Member on 5th February 2014, 02:59 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Hey everyone (: I just installed my first rom, hyperdrive. The problem is that when ever I turn on my wifi, it just fades back out and I can't even search for networks.screenshot below of my info

I appreciate all all the help (:


Sent from my SCH-I545 using xda app-developers app
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	uploadfromtaptalk1391612370302.jpg
Views:	633
Size:	55.4 KB
ID:	2560592   Click image for larger version

Name:	uploadfromtaptalk1391612381175.jpg
Views:	560
Size:	47.9 KB
ID:	2560593  
 
 
5th February 2014, 03:08 PM |#2  
Senior Member
Thanks Meter: 345
 
More
Quote:
Originally Posted by antonsadeghi

Hey everyone (: I just installed my first rom, hyperdrive. The problem is that when ever I turn on my wifi, it just fades back out and I can't even search for networks.screenshot below of my info

I appreciate all all the help (:


Sent from my SCH-I545 using xda app-developers app

Are you using Safestrap? If so, you were supposed to flash the kernel modules right after you flashed the Rom. The modules can be found in the Safestrap thread.
The Following User Says Thank You to riker147 For This Useful Post: [ View ]
6th February 2014, 01:36 AM |#3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
Quote:
Originally Posted by riker147

Are you using Safestrap? If so, you were supposed to flash the kernel modules right after you flashed the Rom. The modules can be found in the Safestrap thread.

Thanks, this fixed the problem (:

Sent from my SCH-I545 using xda app-developers app
The Following User Says Thank You to antonsadeghi For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes