Gaming Console with Lollipop? Ouya Gets an Android TV Port

Android is a very flexible platform, and it can be used on a large variety of … more

Android App Review: Manage Your Connections Automagically – XDA TV

Material Design is all the buzz in the Android world right now. … more

Official TWRP Recovery Lands on Micromax Canvas Magnus

With the recent release of Android One, Micromax and MediaTek released fully buildable … more

Update Overload: SuperSU Heavily Updated

There are apps and apps out there. Very few can reach the level of popularity required to stay at … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Need help asap

OP podagee

5th February 2014, 11:29 AM   |  #1  
podagee's Avatar
OP Senior Member
Flag kahului
Thanks Meter: 259
 
1,430 posts
Join Date:Joined: Mar 2013
More
okay ive flashed back to stock a few times before but now im having serious issues. everything goes through except software update it now says that my phone is not registered yet???? im getting really frustrated and about to break my phone. if anyone knows what this is about please help me. thanks.
5th February 2014, 11:38 AM   |  #2  
Tinchoska's Avatar
Senior Member
Flag Hudson, Buenos Aires
Thanks Meter: 630
 
2,513 posts
Join Date:Joined: Jul 2011
More
You have a nandroid? You were on aosp/aokp/pa/etc

Enviado desde mi LG-D802 mediante Tapatalk
5th February 2014, 11:59 AM   |  #3  
podagee's Avatar
OP Senior Member
Flag kahului
Thanks Meter: 259
 
1,430 posts
Join Date:Joined: Mar 2013
More
i have one on my desktop but i dont want to be on a rom already i want it back completely stock. what does the nandroid have to do with it?
5th February 2014, 12:01 PM   |  #4  
podagee's Avatar
OP Senior Member
Flag kahului
Thanks Meter: 259
 
1,430 posts
Join Date:Joined: Mar 2013
More
Quote:
Originally Posted by Tinchoska

You have a nandroid? You were on aosp/aokp/pa/etc

Enviado desde mi LG-D802 mediante Tapatalk

i have one on my pc but i want it completely stock. why would it be saying that my phone is not yet registered??????
5th February 2014, 12:05 PM   |  #5  
podagee's Avatar
OP Senior Member
Flag kahului
Thanks Meter: 259
 
1,430 posts
Join Date:Joined: Mar 2013
More
this is what i see on my update through software update:
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_2014-02-05-01-03-31.png
Views:	36
Size:	119.8 KB
ID:	2560300  
5th February 2014, 12:16 PM   |  #6  
jaidev.s's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 668
 
981 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
More
Could be a server error also, try again after some days

Sent from my LG-D802 using XDA Premium 4 mobile app
6th February 2014, 07:32 AM   |  #7  
podagee's Avatar
OP Senior Member
Flag kahului
Thanks Meter: 259
 
1,430 posts
Join Date:Joined: Mar 2013
More
Quote:
Originally Posted by jaidev.s

Could be a server error also, try again after some days

Sent from my LG-D802 using XDA Premium 4 mobile app

gonna try again and see what happens. re-doing everything.....again.
6th February 2014, 07:56 AM   |  #8  
podagee's Avatar
OP Senior Member
Flag kahului
Thanks Meter: 259
 
1,430 posts
Join Date:Joined: Mar 2013
More
nope same thing over and over. this phone is starting to get me mad.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes