FORUMS

Droid Turbo Lollipop OTA, 2015 Moto G Leaked – XDA TV

Android Lollipop for the Droid Turbo has been released. That and much more … more

EVLeaks Shows Off Possible BlackBerry Android Phone

It wasn’t too long ago that we received reports of BlackBerry planning to use … more

Mysterious GG1 Google Device Stops by FCC. Glass v2?

As the year progresses, we draw further away from Google’s annual I/O … more

Material and Material Dark Hit Samsung’s Theme Store

The latest version of Touchwiz, launched alongside the Galaxy S6 and S6 Edge, … more

Need help asap

1,547 posts
Thanks Meter: 281
 
By podagee, Senior Member on 5th February 2014, 10:29 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
okay ive flashed back to stock a few times before but now im having serious issues. everything goes through except software update it now says that my phone is not registered yet???? im getting really frustrated and about to break my phone. if anyone knows what this is about please help me. thanks.
 
 
5th February 2014, 10:38 AM |#2  
Tinchoska's Avatar
Senior Member
Flag Hudson, Buenos Aires
Thanks Meter: 1,040
 
More
You have a nandroid? You were on aosp/aokp/pa/etc

Enviado desde mi LG-D802 mediante Tapatalk
5th February 2014, 10:59 AM |#3  
podagee's Avatar
OP Senior Member
Flag kahului
Thanks Meter: 281
 
More
i have one on my desktop but i dont want to be on a rom already i want it back completely stock. what does the nandroid have to do with it?
5th February 2014, 11:01 AM |#4  
podagee's Avatar
OP Senior Member
Flag kahului
Thanks Meter: 281
 
More
Quote:
Originally Posted by Tinchoska

You have a nandroid? You were on aosp/aokp/pa/etc

Enviado desde mi LG-D802 mediante Tapatalk

i have one on my pc but i want it completely stock. why would it be saying that my phone is not yet registered??????
5th February 2014, 11:05 AM |#5  
podagee's Avatar
OP Senior Member
Flag kahului
Thanks Meter: 281
 
More
this is what i see on my update through software update:
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_2014-02-05-01-03-31.png
Views:	36
Size:	119.8 KB
ID:	2560300  
5th February 2014, 11:16 AM |#6  
jaidev.s's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 681
 
More
Could be a server error also, try again after some days

Sent from my LG-D802 using XDA Premium 4 mobile app
6th February 2014, 06:32 AM |#7  
podagee's Avatar
OP Senior Member
Flag kahului
Thanks Meter: 281
 
More
Quote:
Originally Posted by jaidev.s

Could be a server error also, try again after some days

Sent from my LG-D802 using XDA Premium 4 mobile app

gonna try again and see what happens. re-doing everything.....again.
6th February 2014, 06:56 AM |#8  
podagee's Avatar
OP Senior Member
Flag kahului
Thanks Meter: 281
 
More
nope same thing over and over. this phone is starting to get me mad.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes