Post Reply

Flash HTC one Rom on max

OP kidza66

6th February 2014, 10:25 AM   |  #1  
OP Junior Member
Flag QLD
Thanks Meter: 1
 
15 posts
Join Date:Joined: Dec 2007
Donate to Me
More
Is it possible to flash a HTC one custom Rom on max like cynogen ? Or only Roms developed for the max. Or will it just fry
6th February 2014, 10:30 AM   |  #2  
thayl0's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 98
 
876 posts
Join Date:Joined: May 2013
Donate to Me
More
Only tons dev or max. It's possible they can port one over.

Sent from my HTC6435LVW using XDA Premium 4 mobile app
6th February 2014, 03:58 PM   |  #3  
MaZaGnGy's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 464
 
221 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
I did it but no luck with network and wifi and get .android.media FC
Everything else working and beats also.
If anyone know a solution it well be nice
The Following User Says Thank You to MaZaGnGy For This Useful Post: [ View ]
7th February 2014, 02:27 AM   |  #4  
neodiver's Avatar
Member
Flag Long Island
Thanks Meter: 14
 
55 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
More
Quote:
Originally Posted by kidza66

Is it possible to flash a HTC one custom Rom on max like cynogen ? Or only Roms developed for the max. Or will it just fry

Even though they are basically the same device, I would never risk flashing a rom specifically written for the One on the One Max. Unless of course you want to spend the next couple of weeks addressing bootloops and non-functioning system components. Not worth it. Try Xposed Framework for now and wait patiently as KitKat release is just around the corner.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes