Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,805,313 Members 48,753 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Safe Mode

Tip us?
 
maxpayne-x
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 17
Join Date: Feb 2014
Question Safe Mode

Hi everyone. I am new user on i8552

Does it has safe mode ?

I want to go in safe mode.But How?

Do you know or Has'nt it this mode ?

Thanks for your interesting.
 
DoxMAZz
Old
#2  
Member
Thanks Meter 7
Posts: 59
Join Date: Nov 2013
Location: Mumbai
Red face Safe Mode

hello friend, Android system don't have any safe mode.
You can boot into Android system or recovery or downloading mode in samsung.
Current Device: Nexus 5 (Hammerhead)

Retired Device(s): HTC Inspire 4G
HTC Explorer(pico)
SAMSUNG Galaxy fit
 
coolkoushik07
Old
#3  
Senior Member
Thanks Meter 193
Posts: 817
Join Date: Oct 2009
Location: Kolkata
Quote:
Originally Posted by DoxMAZz View Post
hello friend, Android system don't have any safe mode.
You can boot into Android system or recovery or downloading mode in samsung.
It has safe mode. Who told u that android system dont have any safe node??

Sent from my GT-I8552 using Tapatalk
Press thank if I helped you

Model: D5503 Xperia Z1 Compact, GT-I8552 Grand Quattro, GT-I9500 Galaxy S4(Returned to store after using 20 days)
 
forturnme
Old
#4  
forturnme's Avatar
Junior Member
Thanks Meter 2
Posts: 21
Join Date: Feb 2014
Location: Zhuzhou,Hunan
Hi my friend,you can hold menu key when you are booting to Android normally to enter safe mode.

来自我的 GT-I8552 上的 Tapatalk
 
maxpayne-x
Old
#5  
Junior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 17
Join Date: Feb 2014
Quote:
Originally Posted by coolkoushik07 View Post
It has safe mode. Who told u that android system dont have any safe node??

Sent from my GT-I8552 using Tapatalk
Quote:
Originally Posted by forturnme View Post
Hi my friend,you can hold menu key when you are booting to Android normally to enter safe mode.

来自我的 GT-I8552 上的 Tapatalk

Thanks you for your reply.But menu button is touch.Only home button is avaible.

Maybe this model has no safe mode.
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes