Sony Encouraging SmartWatch 2 Development

Mobile device companies like selling devices–it’s how they make their money and … more

Easily Toggles Your Lollipop Mobile Data Network Type

Android Lollipop is by good margin the most advanced and refinedversion of … more

Unofficial CM12 for Android One, Disabling Encryption on Nexus 6 – XDA TV

Android One devices have received an Unofficial CyanogenMod … more

Pushbullet Universal Copy/Paste Availabe for Linux, Mac OS X

Pushbullet is one of those useful utilities that once installed, permanently … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Touchscreen problem fix, pls test (ROOT)

OP chunlianghere

7th February 2014, 02:22 AM   |  #1  
OP Senior Member
Thanks Meter: 114
 
456 posts
Join Date:Joined: Oct 2011
More
users who have ROOT and problem with touchscreen, try test this fix whether it works or not.

go to system\usr\idc, delete clearpad_pen.idc

in clearpad.idc, delete all the code on # Touch Filter

save and reboot.
7th February 2014, 10:17 AM   |  #2  
eclyptos's Avatar
Senior Member
Planet Earth
Thanks Meter: 616
 
2,984 posts
Join Date:Joined: Jun 2008
This method fixed the problem in your phone?
7th February 2014, 10:23 AM   |  #3  
OP Senior Member
Thanks Meter: 114
 
456 posts
Join Date:Joined: Oct 2011
More
somehow it reduce it.
7th February 2014, 10:25 AM   |  #4  
eclyptos's Avatar
Senior Member
Planet Earth
Thanks Meter: 616
 
2,984 posts
Join Date:Joined: Jun 2008
Then is not a completely fix. Did you tried the .136 FW?
7th February 2014, 10:35 AM   |  #5  
OP Senior Member
Thanks Meter: 114
 
456 posts
Join Date:Joined: Oct 2011
More
Quote:
Originally Posted by eclyptos

Then is not a completely fix. Did you tried the .136 FW?

i m already on .136 firmware
7th February 2014, 10:37 AM   |  #6  
eclyptos's Avatar
Senior Member
Planet Earth
Thanks Meter: 616
 
2,984 posts
Join Date:Joined: Jun 2008
Quote:
Originally Posted by chunlianghere

i m already on .136 firmware

..and you still have touch screen problems? Bad news. I will go for a replacement via warranty.
7th February 2014, 10:43 AM   |  #7  
OP Senior Member
Thanks Meter: 114
 
456 posts
Join Date:Joined: Oct 2011
More
Quote:
Originally Posted by eclyptos

..and you still have touch screen problems? Bad news. I will go for a replacement via warranty.

no point i guess. since alot of people around the world send for repair, yet problem still there

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes