Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] SM-P900--SIM slot?

OP varunkumars

5th February 2014, 11:43 PM   |  #1  
OP Senior Member
Flag Dallas
Thanks Meter: 89
 
538 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
More
gsmarena says there is a sim slot although it's not LTE. The one below in amazon nowhere they talk about sim slot. I am confused could you shed some light on this please. Thanks.

http://www.gsmarena.com/samsung_gala..._12_2-5944.php

http://www.amazon.com/Samsung-Galaxy...1640158&sr=1-3
Last edited by varunkumars; 5th February 2014 at 11:46 PM.
6th February 2014, 02:24 AM   |  #2  
hyelton's Avatar
Recognized Contributor
Flag Wilmington
Thanks Meter: 2,771
 
5,567 posts
Join Date:Joined: May 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by varunkumars

gsmarena says there is a sim slot although it's not LTE. The one below in amazon nowhere they talk about sim slot. I am confused could you shed some light on this please. Thanks.

http://www.gsmarena.com/samsung_gala..._12_2-5944.php

http://www.amazon.com/Samsung-Galaxy...1640158&sr=1-3

Not sure on that, But I do know GSM Arenea is known to list wrong Bands for phones.
The Following User Says Thank You to hyelton For This Useful Post: [ View ]
7th February 2014, 03:06 PM   |  #3  
Junior Member
Thanks Meter: 2
 
8 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
More
Quote:
Originally Posted by varunkumars

gsmarena says there is a sim slot although it's not LTE. The one below in amazon nowhere they talk about sim slot. I am confused could you shed some light on this please. Thanks.

The UK 32gb SM-P900 is WiFi only and has no sim slot.
The Following User Says Thank You to ashtonsd For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes