Notification Center stopping working

262 posts
Thanks Meter: 16
By Krakozawr, Senior Member on 29th January 2014, 05:24 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
I have same troubles with different versions of Notification Centers - Notification Center mod and YaNC.

Sometime notifications stopping to come to watches. When I starting NC in this situation, I received a message "service is not started" - but really it is checked. After re-checking this mark, service activate but stop working again after some unpredictable time. See screenshots for a reference.

Can you suggest some solution?

Sent from my SAMSUNG-SGH-I727 using xda premium
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	uploadfromtaptalk1391012678013.jpg
Views:	660
Size:	46.2 KB
ID:	2546882   Click image for larger version

Name:	uploadfromtaptalk1391012689936.jpg
Views:	602
Size:	20.4 KB
ID:	2546883  
6th February 2014, 11:24 PM |#2  
lucas.scott's Avatar
Senior Member
Flag Nashville, TN
Thanks Meter: 246
Did you update the application without being on 2.0 fw? I think that was causing a similar issue for many.
7th February 2014, 03:02 PM |#3  
alex_herrero's Avatar
Senior Member
Flag Buenos Aires
Thanks Meter: 54
Try rebooting both devices. That did the trick for me with Pebble beta9 for Android.
7th February 2014, 03:10 PM |#4  
RGNDI's Avatar
Senior Member
Flag Yauco
Thanks Meter: 161
Donate to Me
On SDK 2.0 what worked for me was to uninstall the app and download the beta directly from dev's link -->
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes