Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,729,266 Members 41,842 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Cant Install NAND Android On Telstra HD2 (T9193)

Tip us?
 
Ryan Stampton
Old
#1  
Member - OP
Thanks Meter 11
Posts: 56
Join Date: Jul 2012
Default Cant Install NAND Android On Telstra HD2 (T9193)

hi i have a telstra htc hd2 and for some reason i cant install android nand roms properly i can use DFT Flashables ones fine but not ones that i have flashed via clockwork mod, i did have android 4.0 running on it then i rebooted and every app was missing , after that i went back to stock then started from scratch then tried to install a zip and now every time it boots up everything just force closes then the device reboots (tried rebooting into safe mode but still no luck , but any help would be appreciated (note: i also have tried re partiting MAGLDR but doesent seem to work) also these are roms im trying to install via NAND for some reason the ones from native sd dont boot even after being partitioned properly
 
hitman1376
Old
#2  
hitman1376's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 125
Posts: 296
Join Date: Jan 2013
Location: zanjan
Quote:
Originally Posted by Ryan Stampton View Post
hi i have a telstra htc hd2 and for some reason i cant install android nand roms properly i can use DFT Flashables ones fine but not ones that i have flashed via clockwork mod, i did have android 4.0 running on it then i rebooted and every app was missing , after that i went back to stock then started from scratch then tried to install a zip and now every time it boots up everything just force closes then the device reboots (tried rebooting into safe mode but still no luck , but any help would be appreciated (note: i also have tried re partiting MAGLDR but doesent seem to work) also these are roms im trying to install via NAND for some reason the ones from native sd dont boot even after being partitioned properly
My Friend ... What is the phone ? ... I haven't heard about that before ... But any way what if you try CLK ? ... How Does It Work ? ... Or Black LK ? ... Or Stuck WM With SD Android ? ... Or Dual- Boot Android SD With WPH ... Maybe they Should Help ...


With Best Wishes
Hitman1376
 
galuh
Old
#3  
Senior Member
Thanks Meter 18
Posts: 101
Join Date: Sep 2010
Location: Malang
Quote:
Originally Posted by hitman1376 View Post
My Friend ... What is the phone ? ... I haven't heard about that before ... But any way what if you try CLK ? ... How Does It Work ? ... Or Black LK ? ... Or Stuck WM With SD Android ? ... Or Dual- Boot Android SD With WPH ... Maybe they Should Help ...


With Best Wishes
Hitman1376
that's right be more spesific dude,before install please read OP post carefully for your succeeded installation,and yes there was another version of HD2 http://pdadb.net/index.php?m=specs&i..._t9193_htc_leo
The Following User Says Thank You to galuh For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
hitman1376
Old
#4  
hitman1376's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 125
Posts: 296
Join Date: Jan 2013
Location: zanjan
Thumbs up Thanks

Quote:
Originally Posted by galuh View Post
that's right be more spesific dude,before install please read OP post carefully for your succeeded installation,and yes there was another version of HD2 http://pdadb.net/index.php?m=specs&i..._t9193_htc_leo
Thanks My friend ... but What's the differance between this and EU HD2 ? ...


With Best Wishes
Hitman1376
 
eclyptos
Old
(Last edited by eclyptos; 5th February 2014 at 02:25 AM.)
#5  
eclyptos's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 612
Posts: 2,990
Join Date: Jun 2008
Location: Planet Earth
Quote:
Originally Posted by hitman1376 View Post
Thanks My friend ... but What's the differance between this and EU HD2 ? ...


With Best Wishes
Hitman1376
The difference is that one is branded by Telesa and EU not. The problem is that some Carriers made hardware restrictions on they phones and they can't be unlocked or the owners face problem to install commons Roms. Never had that one in my hand so I don't know really where is the problem exactly.
IF I HELPED DO NOT SAY THANKS, CLICK IT.
My Evolution: Sony Xperia Z1 - UB + 4.3 Rooted + Deodexed, HTC HD2, HTC Diamond 2, HTC HD Blackstone, Nokia 7070 Prism, Qtek 9100, Nokia 3100, Motorola T720i, Nokia 3310, Sony Ericson PF 768 (Blue)

How Get Root on Sony Xperia Z1 with Locked Bootloader and the Latest Android 4.4
The Following User Says Thank You to eclyptos For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
hitman1376
Old
#6  
hitman1376's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 125
Posts: 296
Join Date: Jan 2013
Location: zanjan
Thumbs up Thanks eclyptos ...

Quote:
Originally Posted by eclyptos View Post
The difference is that one is branded by Telesa and EU not. The problem is that some Carriers made hardware restrictions on they phones and they can't be unlocked or the owners face problem to install commons Roms. Never had that one in my hand so I don't know really where is the problem exactly.
Thanks My dear friend ... ... Will look at its board and give my idea in some days ...


With Best Wishes
Hitman1376
 
galuh
Old
#7  
Senior Member
Thanks Meter 18
Posts: 101
Join Date: Sep 2010
Location: Malang
Quote:
Originally Posted by Ryan Stampton View Post
hi i have a telstra htc hd2 and for some reason i cant install android nand roms properly i can use DFT Flashables ones fine but not ones that i have flashed via clockwork mod, i did have android 4.0 running on it then i rebooted and every app was missing , after that i went back to stock then started from scratch then tried to install a zip and now every time it boots up everything just force closes then the device reboots (tried rebooting into safe mode but still no luck , but any help would be appreciated (note: i also have tried re partiting MAGLDR but doesent seem to work) also these are roms im trying to install via NAND for some reason the ones from native sd dont boot even after being partitioned properly
Have you done the HSPL?i'm just wondering that you are not the only one who holding telstra HD2 and your problem look like u missed one of the installation procedure,if it is because the device carier,must be someone else with same device like yours will post the same problem

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


TRENDING IN THEMER...