Easily Generate and Export Material Design Palletes

For many people, it can be pretty difficult to create a palette of complementary colors. … more

Android One Expanding to Bangladesh, Nepal, and Sri Lanka

At Google I/O 2013, Google proudly announced that the Android operating system was … more

Android 5.0.2 Fixes 2012 Nexus 7! Sony’s Making a Google Glass Competitor? – XDA TV

Android 5.0.2 Lollipop is available for the … more

Early Lollipop Ports for Micromax A116 and A117

It feels like it was only yesterday when Google announced the mysterious Android L.After … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

atrix2 without imei and baseband HELP

OP arunkarnwal1981

6th February 2014, 10:57 AM   |  #21  
OP Senior Member
Thanks Meter: 3
 
111 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
Quote:
Originally Posted by arunkarnwal1981

where is efs folder in ICS

imei and baseband is not continous, coming, going, coming, going......
6th February 2014, 10:08 PM   |  #22  
atrix2man's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter: 388
 
812 posts
Join Date:Joined: Dec 2012
More
Quote:
Originally Posted by arunkarnwal1981

imei and baseband is not continous, coming, going, coming, going......

Sounds like an issue with your sims card. Maybe? Try someone elses sims card and see what happens
7th February 2014, 05:09 AM   |  #23  
OP Senior Member
Thanks Meter: 3
 
111 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
Quote:
Originally Posted by atrix2man

Sounds like an issue with your sims card. Maybe? Try someone elses sims card and see what happens

no its not sim card as it is happening without sim card. and also i already tried two sim card but same problem and screen light up every 5 seconds.
7th February 2014, 06:27 PM   |  #24  
atrix2man's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter: 388
 
812 posts
Join Date:Joined: Dec 2012
More
Quote:
Originally Posted by arunkarnwal1981

no its not sim card as it is happening without sim card. and also i already tried two sim card but same problem and screen light up every 5 seconds.

Sounds like an issue with the phone man.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes