Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,738,971 Members 43,603 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] trouble installing cm s0.2 on Nook color

Tip us?
 
txkatylarry
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 3
Join Date: Oct 2013
Default [Q] trouble installing cm s0.2 on Nook color

I had previously installed cm 10.2 on my nook. When its battery ran down completely and I restarted I lost the android system.
I have tried to re-install cm 10 on this same unit via the sd card, but although the cyanomod loader is there, the system doen't start up. Rather the nook blinks and then boots the Nook system.
I need suggestions.
 
wmuflyer
Old
#2  
Senior Member
Thanks Meter 32
Posts: 138
Join Date: Feb 2011
So you had 10.2 on the SD card. Through cyanoboot can you enter recovery? (hold the n button to get into the menu.)

Quote:
Originally Posted by txkatylarry View Post
I had previously installed cm 10.2 on my nook. When its battery ran down completely and I restarted I lost the android system.
I have tried to re-install cm 10 on this same unit via the sd card, but although the cyanomod loader is there, the system doen't start up. Rather the nook blinks and then boots the Nook system.
I need suggestions.
 
txkatylarry
Old
#3  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 3
Join Date: Oct 2013
Default Can't get cm 10.2 to run on Nook color

Quote:
Originally Posted by wmuflyer View Post
So you had 10.2 on the SD card. Through cyanoboot can you enter recovery? (hold the n button to get into the menu.)
I should have been more specific. I tried to get it to run on the original sd card, but in my attempts that card became unusual. I bought a 4gb,Kingston and have been trying to get that card to run. But the nook insists on booting into the Nook system. Again when I use SDFormat and then win32diskmanager to write generic sdcard v1.3 cm7-9-10 img to the sd card everything seems good. Then put the gapps and cm10 zip files on the card along with uAltimg and uAltram. With the card in the Nook, I restart and the penguin appears and the loading proceeds to shutdown. On restart no cyanomod circle or boot into cyanomod. Any suggestions appreciated. This is very frustrating since I succeeded previously.
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes