FORUMS

Top Forum Discussions

cant flash anything

266 posts
Thanks Meter: 20
 
By Joomlad, Senior Member on 6th February 2014, 11:51 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
so after trying some roms out and some modems, after some errors i had to revert back to the 4.4 leak. now it wont let me flash any custom stuff, i had it working fine but now after rooting the leaked firmware and installing custom recovery i can flash things but when it resets it just sits at a black screen and reboots. i dont kno whats happening but i hate being stuck on the leak as its not completely stable
 
 
7th February 2014, 03:15 AM |#2  
Misterjunky's Avatar
Senior Member
Flag Bakersfield, California
Thanks Meter: 3,980
 
Donate to Me
More
Thumbs up re: 4.4 downgrade
Quote:
Originally Posted by Joomlad

so after trying some roms out and some modems, after some errors i had to revert back to the 4.4 leak. now it wont let me flash any custom stuff, i had it working fine but now after rooting the leaked firmware and installing custom recovery i can flash things but when it resets it just sits at a black screen and reboots. i dont kno whats happening but i hate being stuck on the leak as its not completely stable

It's too late, once you odin flash the 4.4 leak you cannot downgrade back
to 4.3/4.2 stock or custom roms.

You will have to wait until the official 4.4 official firmware comes about.

Good luck!
7th February 2014, 07:49 AM |#3  
OP Senior Member
Flag Lismore
Thanks Meter: 20
 
More
It was working before though. I tried the 4.4 leak and then was using custom 4.3 roms so.thats not true. I know stock roms won't work. I just can't figure out why it suddenly stopped working. I'm hating the 4.4 leak
7th February 2014, 11:45 AM |#4  
OP Senior Member
Flag Lismore
Thanks Meter: 20
 
More
I originally tried the 4.4 leak and then after some bugs and things i rooted it and flashed TWRP and flashed a few custom 4.3 roms. All which worked fine. Then after trying a few 4.3 modems i can flash a custom rom but when it reboots it doesnt show that text in the top corner and the screen stays black and eventually reboots. It was working and now its not. Anyone got any ideas?
Last edited by Joomlad; 7th February 2014 at 11:50 AM.
7th February 2014, 04:01 PM |#5  
terminator1983's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 19
 
More
Deleted
Last edited by terminator1983; 7th February 2014 at 04:04 PM.
8th February 2014, 12:27 AM |#6  
OP Senior Member
Flag Lismore
Thanks Meter: 20
 
More
Edit: i got it working again, all i needed was a custom kernel and now my custom 4.3 roms work again
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes