Post Reply

[Q] Airplane Mode, No IMEI , No Baseband

OP zulkiflz

8th February 2014, 05:05 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
5 posts
Join Date:Joined: Jul 2013
Hello all,
Its really sad to mention it here I Have searched everywhere and finding it to be a very big issue with so many users , still no particular solid solution is available. My HOX has no IMEI and baseband and its airplane mode is stuck showing 'turning off'. I would like to mention it here I had ARHD 33.1 Rom installed and everything was working fine than I uninstalled sense 5 toolbox which was draining my battery and after that when I restarted my cell this thing happened. I have already tried hard reset , soft reset , flashing boot.img , flashing various Roms and flashing stock, even tried flashing different kernels and also flashing the radio , I have told all possible solutions shown on internet anywhere but in vain so plz help ..... some real good developer who knows what has actually happened plz help, its something related to EFS I guess and I don't have any backup , more over my main version is 4.19.707.31 and cid__044 I have been unable to find RUU for that so thatss the only solution haven't tried , I have even restored nandroid backup but it didn't work, fastboot shows my original imei and baseband so it not hardware issue I guess , an early help would be aappreciated , my phone warranty period not over but they wont entertain cuz bootloader unlocked already
8th February 2014, 05:08 PM   |  #2  
Thant's Avatar
Senior Member
Flag Sofia
Thanks Meter: 568
 
1,851 posts
Join Date:Joined: Apr 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by zulkiflz

Hello all,
Its really sad to mention it here I Have searched everywhere and finding it to be a very big issue with so many users , still no particular solid solution is available. My HOX has no IMEI and baseband and its airplane mode is stuck showing 'turning off'. I would like to mention it here I had ARHD 33.1 Rom installed and everything was working fine than I uninstalled sense 5 toolbox which was draining my battery and after that when I restarted my cell this thing happened. I have already tried hard reset , soft reset , flashing boot.img , flashing various Roms and flashing stock, even tried flashing different kernels and also flashing the radio , I have told all possible solutions shown on internet anywhere but in vain so plz help ..... some real good developer who knows what has actually happened plz help, its something related to EFS I guess and I don't have any backup , more over my main version is 4.19.707.31 and cid__044 I have been unable to find RUU for that so thatss the only solution haven't tried , I have even restored nandroid backup but it didn't work, fastboot shows my original imei and baseband so it not hardware issue I guess , an early help would be aappreciated , my phone warranty period not over but they wont entertain cuz bootloader unlocked already

Try to flash again latest firmware.zip again if did't help you must to send the phone for repair.
8th February 2014, 05:35 PM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
5 posts
Join Date:Joined: Jul 2013
Quote:
Originally Posted by Thant

Try to flash again latest firmware.zip again if did't help you must to send the phone for repair.

Bro I have tried flashing the firmware.zip but nothing happened ... kindly tell me after flashing the firmware.zip from fastboot how to install the ota zip??? and plz also tell me from where I can get latest RUU .... Thanks for the swift reply
8th February 2014, 06:34 PM   |  #4  
One-M8-Master's Avatar
Senior Member
Flag Hannover
Thanks Meter: 2,515
 
7,135 posts
Join Date:Joined: May 2012
More
Quote:
Originally Posted by zulkiflz

Bro I have tried flashing the firmware.zip but nothing happened ... kindly tell me after flashing the firmware.zip from fastboot how to install the ota zip??? and plz also tell me from where I can get latest RUU .... Thanks for the swift reply

did you flashed firmware.zip two times? with fastboot oem rebootRUU then fastboot flash firmware firmware.zip 2 times? also there is no RUU for 4.19...if nothing works HTC needs to fix it
8th February 2014, 07:40 PM   |  #5  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
5 posts
Join Date:Joined: Jul 2013
Quote:
Originally Posted by One-X-master

did you flashed firmware.zip two times? with fastboot oem rebootRUU then fastboot flash firmware firmware.zip 2 times? also there is no RUU for 4.19...if nothing works HTC needs to fix it

no I flashed just once cuz after flashing one time there was no error ... does it need to be done two times always ? more over ill appreciate if u tell me precise steps again here for flashing the stock
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes