Official MEGA Layers Overlays Collection

The Layers Overlays is getting more popular every day and is a nice alternative to … more

Why Your Smartphone Needs Infrared Sensors

Is it useful? Yes. Is it fun? Even more so! As of now, infrared or thermal vision solutions on … more

Giefroot Root Tool For Locked Z3, Z3 Compact

Check out this tool to root Xperia Z3 or Z3 Compact regardless of the locked bootloader. It … more

Five Free Icon Packs to Rule Them All

Android’s charm as an operating system is multi-faceted, and that’s after downplaying it … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Random random reboots.

OP blu422

7th February 2014, 04:01 AM   |  #1  
blu422's Avatar
OP Senior Member
Flag Bountiful, UT
Thanks Meter: 49
 
344 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
More
So I bought this phone used and it would randomly reboot and so I installed 4.4.2. But that didn't solve it so I ran the Viper RUU and then flashed it back to 4.4.2 and that still doesn't solve . Two curious things: when I bought it it came with a locked bootloader but s off and when it boots up it says for development use only. And now it won't boot at all I might be able to get it to boot temporarily though if I'm lucky. Any ideas?

Sent from my ADR6425LVW using Tapatalk
7th February 2014, 05:06 PM   |  #2  
Magnum_Enforcer's Avatar
Recognized Contributor
Flag Birmingham, AL
Thanks Meter: 2,297
 
4,193 posts
Join Date:Joined: Jul 2012
Donate to Me
More
Sounds like the previous owner may have had issues, ran a RUU & got rid of it. Running a RUU would put the bootloader back to being locked, even with it being S-off. It's hard to say what the issue could be, honestly. The red development disclaimer you're referring to when the phone boots up is normal on a rooted device. I'm almost wondering if the battery could be at fault, particularly since you say you can't get the phone to boot at all now. Will the phone charge at all?

Sent from my EVO LTE
7th February 2014, 10:27 PM   |  #3  
gstanke's Avatar
Senior Member
Flag Flint
Thanks Meter: 351
 
552 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
More
I had a similar problem using the 4.4 roms. So since then I have just been using the older roms waiting until the new ones get the issues ironed out.

Sent from my EVO using xda app-developers app
8th February 2014, 09:50 PM   |  #4  
blu422's Avatar
OP Senior Member
Flag Bountiful, UT
Thanks Meter: 49
 
344 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
More
It was giving me trouble on pure stock too so I don't think that's the problem it could be the battery though how difficult is it to replace that?

Sent from my ADR6425LVW using Tapatalk
8th February 2014, 09:57 PM   |  #5  
blu422's Avatar
OP Senior Member
Flag Bountiful, UT
Thanks Meter: 49
 
344 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
More
Phone will now charge and boot but it is still really fussy with reboots and getting it to boot.

Sent from my ADR6425LVW using Tapatalk
8th February 2014, 10:15 PM   |  #6  
gunfromsako's Avatar
Senior Member
Flag Des Moines
Thanks Meter: 981
 
1,433 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
More
Have you tried the 3.17 Ruu?

Sent from my SPH-L710 using Tapatalk
8th February 2014, 11:01 PM   |  #7  
blu422's Avatar
OP Senior Member
Flag Bountiful, UT
Thanks Meter: 49
 
344 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
More
Could you shoot me a link plz?

Sent from my ADR6425LVW using Tapatalk
8th February 2014, 11:45 PM   |  #8  
Magnum_Enforcer's Avatar
Recognized Contributor
Flag Birmingham, AL
Thanks Meter: 2,297
 
4,193 posts
Join Date:Joined: Jul 2012
Donate to Me
More
Hit the top link in my sig. The link is at the bottom of the first post.

Sent from my EVO LTE

The Following User Says Thank You to Magnum_Enforcer For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes