FORUMS

What Are the Best Looking Apps on Android?

As more developers are updating their apps with Material Design elements, we’re … more

Cyngn Explained: Who’s Cyanogen, What’s Cyanogen OS?

While Cyanogen, Inc has been the source of many headlines lately, there … more

Verizon Moto X 2014 Receives Root On Kitkat 4.4.4

The Verizon Moto X 2014 has finally received root, albeit only on Kitkat 4.4.4 … more

Android 5.1.1 Released, Google Cell Service – XDA TV

Android Lollipop 5.1.1 has been released. That and much more news is covered … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

No Mobile Data

8th February 2014, 11:09 PM |#1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Ok here is my story. I decided to downgrade my Note 2 I-317 back to 4.1.1 due to wifi issues I was having on 4.3
all was well once I got back to 4.1.1 so I decided to unlock my phone ( For some stupid reason) everything seemed fine the whole night so I thought. The next morning I woke up to not having a mobile connection then I remembered I forgot to pay my Net10 bill. So after reactivating the 3 phones I have the Mobile connection for the 2 other phones worked fine but mine didn't. Not knowing I decided to reupdate my phone again thinking I might have done something wrong trying to unlock it. then I bricked my phone not knowing about the bootloader issue I finaly figured out how to fix that issue but once I got back to 4.1.2 I still have no frigging data.

I need help here what have I done wrong and any insight on how I might fix this problem.............Thx in advance
 
 
9th February 2014, 12:14 AM |#2  
Zen Arcade's Avatar
Recognized Contributor
Haddonfield, IL
Thanks Meter: 3,387
 
Donate to Me
More
Try Odin flashing the tz-param file in post #2 here.

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2618447
9th February 2014, 01:01 AM |#3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
ok I tried that and it still aint working I really think I messed this thing up when I tried to unlock it when I was on 4.1.1 I think I hit the sha256on instead of off
9th February 2014, 01:08 AM |#4  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
no matter what apn settings I use will not get me my 4g symbol. I can txt and talk just no data
9th February 2014, 01:28 AM |#5  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
I really think I turned off my radio or something idk very frustrated
9th February 2014, 02:22 AM |#6  
Zen Arcade's Avatar
Recognized Contributor
Haddonfield, IL
Thanks Meter: 3,387
 
Donate to Me
More
1. Check with Net10 on the off chance they need to reprovision your phone/sim

2. Your APNs should be fine if they were working before, but here's a list of a few options to try jik ... http://androidforums.com/net10/67604...-settings.html

3. You could try flashing just the 4.1.1 lj2 modem and try the unlock again .. This might clear your issue if you did choose the wrong option since the unlock involves turning that setting off - uncharted waters here, though. If you do attempt this I recommend you make a efs backup first.

Sent from my SAMSUNG-SGH-I317 using XDA Premium 4 mobile app
The Following User Says Thank You to Zen Arcade For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes