Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Did I ruin my G2 (won't boot, can't reflash)

OP elitekill

8th February 2014, 11:55 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
4 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
So today I tried to install Omnirom on my rooted G2. I did all of the usual steps (using CWM) and then rebooted. It got stuck in a boot loop, and I realized I forgot to factory wipe/cache wipe after installing the rom. I went back to recovery and tried to wipe, but it got stuck on Formatting cache. I then noticed that CWM had problems wiping, mounting and accessing /cache. I searched around but found nothing to help me.

I then tried to unroot and return to stock using LG FlashTools and the device's Download Mode but everytime I try to flash the kdz file it fails on 47% with some "Page Error" followed by garbled Unicode characters...

Is there anything I can do?
9th February 2014, 12:03 AM   |  #2  
cityneversleepz's Avatar
Senior Member
Flag Dallas, TX
Thanks Meter: 172
 
565 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
More
You are not dead but you have work to do. Go to this thread.
Forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2582142

Good luck

Sent from my LG-LS980 using Tapatalk
9th February 2014, 12:10 AM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
4 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
Quote:
Originally Posted by cityneversleepz

You are not dead but you have work to do. Go to this thread.
Forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2582142

Good luck

Sent from my LG-LS980 using Tapatalk

Thanks for the reply and the link! I, however, don't have access to ubuntu, is there anyways to do this on Windows? Also, I can go to both Recovery and Download modes, if that helps.
9th February 2014, 12:32 AM   |  #4  
Senior Member
Thanks Meter: 674
 
1,043 posts
Join Date:Joined: Oct 2013
Wipe system then retry reflashing stock.

Sent from my LG-D802 using XDA Premium 4 mobile app
9th February 2014, 06:48 AM   |  #5  
super114's Avatar
Senior Member
Flag Croydon
Thanks Meter: 12
 
224 posts
Join Date:Joined: Dec 2008
More
Quote:
Originally Posted by elitekill

Thanks for the reply and the link! I, however, don't have access to ubuntu, is there anyways to do this on Windows? Also, I can go to both Recovery and Download modes, if that helps.

If you still need a ubuntu, use a portable version of Ubuntu or run one from Virtua Machine. It's very difficult to boot one from your flash drive..
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes