Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,808,781 Members 46,484 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] Root didn't apply after using cf-auto root

Tip us?
 
xdamorio
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 3
Join Date: Jan 2011
Question [Q] Root didn't apply after using cf-auto root

Hi guys,

I used the "cf-auto root" from Development section for my Galaxy Note 10.1 2014.
I used Odin to flash the autorootp600mj4.tar.md5 in.
It seems the it has been applied in the first reboot.

However, when I boot into the system, I don't find the SuperSU app and any app require root access stuck at “requiring root access” step.

Anyone has suggestions on my issue?
 
lsherif
Old
#2  
Senior Member
Thanks Meter 634
Posts: 1,590
Join Date: Apr 2008
Location: Cairo
Quote:
Originally Posted by xdamorio View Post
Hi guys,

I used the "cf-auto root" from Development section for my Galaxy Note 10.1 2014.
I used Odin to flash the autorootp600mj4.tar.md5 in.
It seems the it has been applied in the first reboot.

However, when I boot into the system, I don't find the SuperSU app and any app require root access stuck at “requiring root access” step.

Anyone has suggestions on my issue?
Just install SuperSU from market & activate it.
 
xdamorio
Old
#3  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 3
Join Date: Jan 2011
Quote:
Originally Posted by lsherif View Post
Just install SuperSU from market & activate it.
Thank you! It totally worked.
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes