Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,808,312 Members 38,909 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] Having trouble with this Rom.. pls help..

Tip us?
 
binkyubk
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 9
Join Date: Dec 2010
Question [Q] Having trouble with this Rom.. pls help..

i'm currently on this ROM http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2398003 and I wanted to try something else..
I have cwm 6.0.0.8 after wiping data/ factory reset> wipe cache partition>wipe dalvik cache> flash this ROM http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2562336

after rebooting, it just bootloops. Can someone tell me what I did wrong and what I need to do to get it right?
 
Inl
Old
#2  
Member
Thanks Meter 20
Posts: 42
Join Date: Feb 2014
Quote:
Originally Posted by binkyubk View Post
i'm currently on this ROM http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2398003 and I wanted to try something else..
I have cwm 6.0.0.8 after wiping data/ factory reset> wipe cache partition>wipe dalvik cache> flash this ROM http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2562336

after rebooting, it just bootloops. Can someone tell me what I did wrong and what I need to do to get it right?
well, since the CM10.1 installs the system files in a different directory [different than 4.1.2 or older directory]
you have to do a full wipe [format /system , format /data , format /cache] from the mount and unmount section in the CWM
before you flash the ICS rom, it doesn't matter which version of CWM you're flashing the ROM from.

hope this would help
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes