Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Blackscreen after LG logo

OP KrauseDroid

9th February 2014, 05:00 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
5 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
Hello! Ive got an extreme problem with my Optimus L7-2 (P710). After trying to swap the external and internal SD card (remapping), I'm only receiving a blackscreen after thw LG logo on boot. I just swapped sdcard0 and external_SD in the file (forgot its name though), and changed one boolean in the build.props to true, which forced something with the SD card (forgot this too, at least Ive tried to swap my two SD cards to receive storage). Now, Im getting the blackscreen after the LG logo. What Ive tried:

- Home + Volume down on boot = Android guy appears, but disappears after a few seconds and the device reboots
- Home + Volume up on boot = Recovery mode. Nothing more. It just says that I should press power 8 secs. I do, and the blackscreen comes again.

So, could anyone help me with this? How can I restore it and swap the two SD cards again (the problem is obviously, that i cant find the system files)... Thanks!
9th February 2014, 05:22 PM   |  #2  
4Freedom's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 286
 
794 posts
Join Date:Joined: Jul 2013
More
Quote:
Originally Posted by KrauseDroid

Hello! Ive got an extreme problem with my Optimus L7-2 (P710). After trying to swap the external and internal SD card (remapping), I'm only receiving a blackscreen after thw LG logo on boot. I just swapped sdcard0 and external_SD in the file (forgot its name though), and changed one boolean in the build.props to true, which forced something with the SD card (forgot this too, at least Ive tried to swap my two SD cards to receive storage). Now, Im getting the blackscreen after the LG logo. What Ive tried:

- Home + Volume down on boot = Android guy appears, but disappears after a few seconds and the device reboots
- Home + Volume up on boot = Recovery mode. Nothing more. It just says that I should press power 8 secs. I do, and the blackscreen comes again.

So, could anyone help me with this? How can I restore it and swap the two SD cards again (the problem is obviously, that i cant find the system files)... Thanks!

if you have a nandroid backup restore it by cwm else you need to flash the firmware with kdz
9th February 2014, 05:26 PM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
5 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
I got it working again by myself a few minutes ago. I flashed the firmware with KDZ updater. Worked, no blackscreen anymore! Thanks anyways!
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes