FORUMS

How to Root the LG G4 and Install TWRP Recovery – XDA TV

A rooting method has finally been found for the flagship LG G4. In this … more

New Xposed for Lollipop 5.0 Update Fixes Major Bugs

Senior Recognized Developer rovo89 has patched Xposed for Lollipop 5.0 to … more

Download Sony’s new AOSP-like concept for Xperia Z3

Over in our forums, Recognized Contributor Jozinek has posted a very … more

OnePlus 2 vs Moto X Style: Which is The Better Flagship?

Two big industry names have announced their newest flagship phones within the … more

Droid DNA 4.4.2 Sense5.5 Verizon Global(GSM/CDMA)*ZOE*ROOT*Full Widget 2014-2-5

1,187 posts
Thanks Meter: 2,088
 
By sun_dream, Senior Member on 5th February 2014, 07:55 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
8th February 2014, 04:28 PM |#31  
iHateWebOS's Avatar
Senior Member
Flag atglen,pa
Thanks Meter: 1,546
 
More
Got no data on Verizon. Flashed CDMA patch from srbryan and got LTE, but this also broke APM and blinkfeed.

Sent from my HTC Droid DNA using Tapatalk
 
 
9th February 2014, 06:05 AM |#32  
sun_dream's Avatar
OP Senior Member
Flag WenZhou
Thanks Meter: 2,088
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by iHateWebOS

Got no data on Verizon. Flashed CDMA patch from srbryan and got LTE, but this also broke APM and blinkfeed.

Sent from my HTC Droid DNA using Tapatalk

test for v2.1

http://pan.baidu.com/share/link?shar...&uk=2536934962
The Following 2 Users Say Thank You to sun_dream For This Useful Post: [ View ]
9th February 2014, 09:42 AM |#33  
Senior Member
Thanks Meter: 15
 
More
my mobile data working on GSM mode after flashing the 2.1 patch.

Thanks.
9th February 2014, 12:23 PM |#34  
Member
Thanks Meter: 8
 
More
Quote:
Originally Posted by mh2hamed

my mobile data working on GSM mode after flashing the 2.1 patch.

Thanks.

Sun_dream, the lastest effort if call Voip!
9th February 2014, 03:06 PM |#35  
mopartonyg's Avatar
Senior Member
Flag L.A. Area
Thanks Meter: 240
 
More
sun I am on Verizon but I cant test your 2.1 because it wont download. tried 3 browsers. will try later
9th February 2014, 05:09 PM |#36  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Anybody can link your facebook account to blinkfeed? I try many times but always nothing happen. Can't link my facebook account to blinkfeed.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes