Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Screen Replecement

OP jjjameson

9th February 2014, 03:07 PM   |  #1  
OP Senior Member
Flag Adana
Thanks Meter: 13
 
107 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
More
Hi, i have i545 Verizon Galaxy S4 and amoled itself is broken the Digitizer, not just the glass. So screen is cracked. It needs a replecement.
Do you know if its compatible with i9505 models or is it have to be specific i545 model Digitizer to replace it?
And some people sells it without frame, my capacitive buttons are working, i tested them. just touchscreen is not working.
So what is this frame? Does it matters do i have to change it? just my touchscreen and amoled screen is not working
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	IMG_2547.JPG
Views:	26
Size:	168.5 KB
ID:	2568861   Click image for larger version

Name:	IMG_2548.JPG
Views:	24
Size:	209.6 KB
ID:	2568862   Click image for larger version

Name:	IMG_2549.JPG
Views:	22
Size:	215.1 KB
ID:	2568863  
Last edited by jjjameson; 9th February 2014 at 03:56 PM.
9th February 2014, 06:48 PM   |  #2  
Senior Member
Flag spokane
Thanks Meter: 30
 
255 posts
Join Date:Joined: Jul 2007
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by jjjameson

Hi, i have i545 Verizon Galaxy S4 and amoled itself is broken the Digitizer, not just the glass. So screen is cracked. It needs a replecement.
Do you know if its compatible with i9505 models or is it have to be specific i545 model Digitizer to replace it?
And some people sells it without frame, my capacitive buttons are working, i tested them. just touchscreen is not working.
So what is this frame? Does it matters do i have to change it? just my touchscreen and amoled screen is not working

I have a Verizon s4 that I got with a broken screen and I bought a sprint s4 with a fried motherboard and perfect screen all I did was put my motherboard in the sprint one and works perfect took about 10 mins.
I googled the i9505 motherboard and all connections look the same as the sprint / Verizon motherboards so the screen from a i9505 should work but im not 100%
9th February 2014, 06:52 PM   |  #3  
OP Senior Member
Flag Adana
Thanks Meter: 13
 
107 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
More
Quote:
Originally Posted by cmlucht

I have a Verizon s4 that I got with a broken screen and I bought a sprint s4 with a fried motherboard and perfect screen all I did was put my motherboard in the sprint one and works perfect took about 10 mins.
I googled the i9505 motherboard and all connections look the same as the sprint / Verizon motherboards so the screen from a i9505 should work but im not 100%

well as i heard sprint, metro pcs and verizon has the same frame so if i want to change whole screen it should not be issue between those. but i9500 and i9505 even at&t has different frame.
well i'll check out some places tomorrow. i hope i can find something.
i'll report it here for future, i hope no one would have these issues.
9th February 2014, 06:54 PM   |  #4  
Senior Member
Flag spokane
Thanks Meter: 30
 
255 posts
Join Date:Joined: Jul 2007
Donate to Me
More
also its way easier with the frame less to worry about and around the same price
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes