Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q]

OP ogegoon

9th February 2014, 08:59 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Mar 2013
I used to root my Fuhi Nabi 2 as described on your forum, in order to get access to Google Play.

As I got an email from Fuhu mentioning that Google Play is now out-of-the box with the latest update, I did restore the stock ROM 2.0.5 (from your Wiki: http://forum.xda-developers.com/wiki...i_2#Stock_Roms) and did the normal Systems Updates (via the tablet's menu Settings > About Tablet > System Updates).

Part one went fine, bu I have the "Android facepalm" when installing the part 2. Exactly the same has reported here: http://forum.xda-developers.com/show...&postcount=177

I search for a solution here without result... But as I am not a native English speaker, I think I am possible not using the right keywords..

Would you mind to give me the right direction/some help ?

10.000 Thx !!!

[EDIT] : Reading yet more posts, I found someone with a similar issue and a solution... http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2641700
My understanding is taht I should fix the problem with this : http://forum.xda-developers.com/show...37922394555062

I hope it will do the trick as I am already blamed by my wife and my kids who lost all their apps and games

O.
Last edited by ogegoon; 9th February 2014 at 11:31 AM. Reason: Maybe found the solution
9th February 2014, 05:46 PM   |  #2  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Mar 2013
So,

My understanding is that the recovery img (TWRP) was replaced (? correct) during one of the OTA updates.
So I did reinstall the version 2.2.2.1 which was the only one working fine on my tablet due to calibration issue (I didn't try 2.6.3.0 yet)

Next, I did copy the OTA2.zip on a SD card and plugged it into the tablet.
I did boot on the recovery image (pressing both the volume + button and the power button followed by twice the volume - button and once the volume + button).
Once in TWRP, I did "Install" > "Using External "SD" > "OTA2.Zip"
After the installation, I did "Wipe Cache/dalvik"
And finally "Reboot System".

Once booted, I WAS ON Android 4.1.1 with Play Store available !!!

I LOVE YOUR FORUM !!!

O.
Last edited by ogegoon; 11th February 2014 at 09:26 PM. Reason: terrible typo mistake :/
9th February 2014, 07:37 PM   |  #3  
Quote:
Originally Posted by ogegoon

So,

My understanding is that the recovery img (TWRP) was replaced (? correct) during one of the OTA updates.
So I did reinstall the version 2.2.2.1 which was the only one working fine on my tablet due to calibration issue (I didn't try 2.6.3.0 yet)

Next, I did copy the OTA2.zip on a SD card and plugged it into the tablet.
I did boot on the recovery image (pressing both the volume + button and the power button followed by twice the volume - button and once the volume + button).
Once in TWRP, I did "Install" > "Using External "SD" > "OTA2.Zip"
After the installation, I did "Wipe Cache/dalvik"
And finally "Reboot System".

Once booted, I WAS ON Android 4.1.1 with Paly Store available !!!

I LOVE YOUR FORUM !!!

O.

Haha im happy you where able to fix your problem so soon without us! enjoy the play store!
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes