Post Reply

[Q] No IMEI/Signal on Custom Rom?

OP failbed

9th February 2014, 10:02 AM   |  #1  
OP Member
Thanks Meter: 13
 
68 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
I flashed a custom rom in this case AOSB Rom 1.2.8, when i flash it, my IMEI/Baseband says Unknown and i got no signal, im coming from a stock NEE rom, what do i do..??
9th February 2014, 04:51 PM   |  #2  
OP Member
Thanks Meter: 13
 
68 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
bump
9th February 2014, 04:53 PM   |  #3  
radicalisto's Avatar
Senior Member
Flag York
Thanks Meter: 1,453
 
3,577 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by failbed

bump

Try THIS -- It'll fix the corupt EFS partition which has caused no IMEI/Baseband EDIT It might also fix your WIFI issue. However, it is possible it might not work -- 99% of the time it does, but there's always the chance it won't.

Also note = NEE ROM's seem to have some issues flashing, losing sound, phone get's FC's etc. So be careful flashing especially if you upgrade to KK
9th February 2014, 06:40 PM   |  #4  
OP Member
Thanks Meter: 13
 
68 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
Quote:
Originally Posted by radicalisto

Try THIS -- It'll fix the corupt EFS partition which has caused no IMEI/Baseband EDIT It might also fix your WIFI issue. However, it is possible it might not work -- 99% of the time it does, but there's always the chance it won't.

Also note = NEE ROM's seem to have some issues flashing, losing sound, phone get's FC's etc. So be careful flashing especially if you upgrade to KK

I wiped cache/dalvik and flashed the stock rom again and tried it with custom rom aswell, and flashed the file you sent me after, it still dosen't work.

Trying to download a stock 4.4.2 (Not NEE) to see if it works.

Problem Fixed!! : http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1678429
Last edited by failbed; 9th February 2014 at 09:44 PM.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Galaxy Note 3 Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank