Android App Review: Google Inbox to Improve Your Life – XDA TV

Recently, Google+ exploded with the announcement of Google Inbox, as … more

Damp the LG G3 Thermal Throttling

As our mobile devices grow thinner and more powerfulwith each passing generation, it’s inevitable … more

Google Play Developer Distribution Agreement Due Tomorrow

Every once in a while, Google updates theGoogle PlayDeveloper Distribution … more

LG to Release Octa-Core “Nuclun” SoC in the LG G3 Screen

LG is set to follow the likes of Samsung and other manufacture its own … more
Post Reply

[Q] Please help with ROMs

OP Waggy2014

9th February 2014, 01:33 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
14 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
Basically I flashed Clockworkmod recovery last night and it didn't work as it never entered recovery it just stopped on the Entering Recovery screen. So I flashed TWRP instead, it worked. However, it always says failed when I try to flash a ROM, what am I doing wrong?
9th February 2014, 06:50 PM   |  #2  
StorZ's Avatar
Member
Thanks Meter: 4
 
37 posts
Join Date:Joined: Apr 2013
More info
Quote:
Originally Posted by Waggy2014

Basically I flashed Clockworkmod recovery last night and it didn't work as it never entered recovery it just stopped on the Entering Recovery screen. So I flashed TWRP instead, it worked. However, it always says failed when I try to flash a ROM, what am I doing wrong?

So more info please? S4 or S3? Hboot? Rom you are trying?
9th February 2014, 06:53 PM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
14 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
Quote:
Originally Posted by StorZ

So more info please? S4 or S3? Hboot? Rom you are trying?

S3 I believe, I'm trying to use the Pac Man ROM and Hboot is 3.01.0000
9th February 2014, 07:04 PM   |  #4  
StorZ's Avatar
Member
Thanks Meter: 4
 
37 posts
Join Date:Joined: Apr 2013
I don't know about s3 but just make sure its s3 with something like quick system info if it says 1.7 ghz maximum it is s3 or s4 if it says 1.5 ghz..
9th February 2014, 07:08 PM   |  #5  
rosswhite's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 86
 
269 posts
Join Date:Joined: May 2011
Edit: You guys beat me to it.
9th February 2014, 07:13 PM   |  #6  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
14 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
It's the s3, but it still will not run any roms, I've to TWRP for the s3 version 2.2.1. Still getting nowhere
Last edited by Waggy2014; 9th February 2014 at 07:34 PM.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes