Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,804,814 Members 50,777 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] Re-unlock issues

Tip us?
 
Phaded
Old
#11  
Senior Member
Thanks Meter 357
Posts: 1,100
Join Date: Apr 2010
Location: 216
Quote:
Originally Posted by wrestech View Post
How would you run the ruu when it won't boot into rom?
You boot into the bootloader and the run the RUU. The RUU is an .exe
HTC DNA
My phone does phone things
The Following User Says Thank You to Phaded For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
thayl0
Old
#12  
thayl0's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 96
Posts: 870
Join Date: May 2013

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by Phaded View Post
You boot into the bootloader and the run the RUU. The RUU is an .exe
Depends what ruu he downloaded. There is a zip ruu also.
The Following User Says Thank You to thayl0 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
wrestech
Old
#13  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 6
Join Date: Mar 2013
Quote:
Originally Posted by thayl0 View Post
A ruu is the Rom.

I'm guessing u have a zip ruu

fastboot oem rebootRUU
fastboot flash zip rom.zip
fastboot reboot

Sent from my HTC6435LVW using XDA Premium 4 mobile app
Will you post a link when I tried flashing the zip I found I got this

sending 'zip' (15846 KB)...
OKAY [ 1.803s]
writing 'zip'...
(bootloader) zip header checking...
(bootloader) zip info parsing...
FAILED (remote: 24 parsing android-info fail)
finished. total time: 2.548s
 
Phaded
Old
#14  
Senior Member
Thanks Meter 357
Posts: 1,100
Join Date: Apr 2010
Location: 216
Quote:
Originally Posted by wrestech View Post
Will you post a link when I tried flashing the zip I found I got this

sending 'zip' (15846 KB)...
OKAY [ 1.803s]
writing 'zip'...
(bootloader) zip header checking...
(bootloader) zip info parsing...
FAILED (remote: 24 parsing android-info fail)
finished. total time: 2.548s
Stop using the zip and use the exe
HTC DNA
My phone does phone things
 
finanandroid
Old
#15  
finanandroid's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 125
Posts: 436
Join Date: Oct 2010
Location: Virginia
Quote:
Originally Posted by wrestech View Post
Will you post a link when I tried flashing the zip I found I got this

sending 'zip' (15846 KB)...
OKAY [ 1.803s]
writing 'zip'...
(bootloader) zip header checking...
(bootloader) zip info parsing...
FAILED (remote: 24 parsing android-info fail)
finished. total time: 2.548s
You need update your Hboot in order to run RUU
Flashing both Firmwares link below, will put you ready to run the latest Ruu.
Recall put both files in ur adb folder as the rom.zip too
follow direction on links 1 and 2.

http://forum.xda-developers.com/show...8&postcount=44

Download this Ruu as zip file to flashing in fastboot> Rom.zip *** Flash first Firmware1 and Firmware2*** above link
http://forum.xda-developers.com/show...59&postcount=1

additional: after running firmware1 and firmware2 IF rom.zip fail
https://docs.google.com/file/d/0B32g...S0E/edit?pli=1 RUU.exe move to adb folder >right click run as administrator .
Note: this RUU.exe worked like butter when the Bootloader is locked. no tested with unlocked bootloader.
------------------------------------------
The Following User Says Thank You to finanandroid For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
wrestech
Old
#16  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 6
Join Date: Mar 2013
Talking It worked

Thanks for all the help,
I my phone is now working. I used the firmware links that finanandroid linked to and flash them. I then tried flashing the rom.zip through RUU but is was blocked (failed remote 24 parsing ). I then reflashed recovery (CWM) and tried wiping the cache to check and see if everything was mounting. It was. So I adb sideloaded cm 10.2 and everything is working great!
 
thayl0
Old
#17  
thayl0's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 96
Posts: 870
Join Date: May 2013

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by wrestech View Post
Thanks for all the help,
I my phone is now working. I used the firmware links that finanandroid linked to and flash them. I then tried flashing the rom.zip through RUU but is was blocked (failed remote 24 parsing ). I then reflashed recovery (CWM) and tried wiping the cache to check and see if everything was mounting. It was. So I adb sideloaded cm 10.2 and everything is working great!
Just post back here if you need any more help.

The Following User Says Thank You to thayl0 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes