5,598,938 Members 30,982 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

dalvik to art

Tip us?
 
n1234d
Old
#11  
n1234d's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 154
Posts: 516
Join Date: Aug 2013
Location: Mumbai
We have art on sense now? Or am I missing something?

Sent from my One using Tapatalk
Always hit the "Thanks" Button
 
boonteong12345
Old
#12  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 24
Join Date: Jan 2012
Quote:
Originally Posted by alray View Post
don't forget ART should be used by dev only atm for app testeing purpose. Can cause some instabilities even on a non-sense rom
ok thanks
 
cr1960
Old
#13  
cr1960's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 273
Posts: 1,339
Join Date: May 2007
Location: Melbourne
Quote:
Originally Posted by n1234d View Post
We have art on sense now? Or am I missing something?

Sent from my One using Tapatalk
you are missing something... no art on sense roms.

HTC M7 (One)
ROM: Renovate
 
n1234d
Old
#14  
n1234d's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 154
Posts: 516
Join Date: Aug 2013
Location: Mumbai
Quote:
Originally Posted by cr1960 View Post
you are missing something... no art on sense roms.
That's exactly what I meant, OP was like he switched to ART on Sense, I was pretty sure that sense doesn't have ART, but still wanted to confirm..

Sent from my HTC One using Tapatalk
Always hit the "Thanks" Button
 
LibertyMarine
Old
#15  
LibertyMarine's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 138
Posts: 425
Join Date: Sep 2013
Quote:
Originally Posted by boonteong12345 View Post
oh ic... then i countinue stay at sense rom
if you use xposed modules or any other root modifications on your system... you may get a bootloop with ART... just make a backup before using ART
Feel free to hit the thanks button if I helped
Remember - Quote or mention me if you expect an answer!
[GUIDE][FIX] Solve Bootloops and no OS on phone!

Proud owner of a 315p Explorer
 
boonteong12345
Old
#16  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 24
Join Date: Jan 2012
Quote:
Originally Posted by LibertyMarine View Post
if you use xposed modules or any other root modifications on your system... you may get a bootloop with ART... just make a backup before using ART
ok, thanks for ur remind
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes