Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Issue with rebooting custom ROMs

OP paxy97

10th February 2014, 12:13 AM   |  #1  
paxy97's Avatar
OP Senior Member
Flag Belgrade
Thanks Meter: 532
 
871 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
More
One or two weeks ago I flashed PAC 4.3 (coming from 4.3 leak) and it worked without a single error. Then after I rebooted my phone it just get's stuck on the bootanimation and I have to take out the battery, get into CWM, wipe dalvik-cache and cache and then it would work, although that means that my phone generates the dalvik cache at each boot, which consumes a lot of battery and last about 3 minutes, which is really annoying. I thought it's a problem with PAC so I flashed the latest CM11 nightly and get the same thing . I'm quite experienced with flashing custom ROMs and Kernels, so please don't go full noob explanation on me .

Thanks in advance

Update: After wiping data the phone reboots normally. Could it be an app causing it?
Last edited by paxy97; 10th February 2014 at 12:20 AM.
10th February 2014, 06:52 AM   |  #2  
Member
Flag Sibu
Thanks Meter: 16
 
53 posts
Join Date:Joined: Jul 2013
More
Quote:
Originally Posted by paxy97

One or two weeks ago I flashed PAC 4.3 (coming from 4.3 leak) and it worked without a single error. Then after I rebooted my phone it just get's stuck on the bootanimation and I have to take out the battery, get into CWM, wipe dalvik-cache and cache and then it would work, although that means that my phone generates the dalvik cache at each boot, which consumes a lot of battery and last about 3 minutes, which is really annoying. I thought it's a problem with PAC so I flashed the latest CM11 nightly and get the same thing . I'm quite experienced with flashing custom ROMs and Kernels, so please don't go full noob explanation on me .

Thanks in advance

Update: After wiping data the phone reboots normally. Could it be an app causing it?

usually if phone stuck at boot animation, the main problem mostly cause by app data/cache, i my self encounter many same situation with other phone, samsung, htc, and after wiping cache and data, the problem gone..also, i notice if flash from stock to custom, or custom that based on stock then go to AOSP custom without wiping data, then most time phone will stuck at boot animation..but rarely i encounter stuck after wiping data (some folder wrongly placed in the zip file that cause the problem)
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes