Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,732,914 Members 50,743 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Wud a rom not load due to no space?

Tip us?
 
harley1rocker
Old
#1  
harley1rocker's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 21
Posts: 262
Join Date: Jan 2012
Location: jemison
Default Wud a rom not load due to no space?

Like it says. Im outta device space. Wud that stop safestrap from loading a rom? I cant load roms. Safstrap works and SU is installed. But it fails during a flash

Sent from my SCH-I535 using XDA Premium 4 mobile app
 
harley1rocker
Old
#2  
harley1rocker's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 21
Posts: 262
Join Date: Jan 2012
Location: jemison
Or not. I didnt ask nothin. Not important

Sent from my SCH-I535 using XDA Premium 4 mobile app
 
BadUsername
Old
#3  
BadUsername's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 636
Posts: 1,294
Join Date: Mar 2013
Quote:
Originally Posted by harley1rocker View Post
Or not. I didnt ask nothin. Not important

Sent from my SCH-I535 using XDA Premium 4 mobile app
Maybe people who can answer are just a little busy, just saying...

Or maybe people just have no idea how to help you because you're the only one who is having safestrap issues, if you can't get help here I suggest trying to use Google to attempt to find someone who is having the same issue.

I would assume being out of space would give you problems.

Sent from my SCH-I535 using Tapatalk 2
The Following User Says Thank You to BadUsername For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
harley1rocker
Old
#4  
harley1rocker's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 21
Posts: 262
Join Date: Jan 2012
Location: jemison
I got most to load. Here's what I did, and no, this was not in the forums. Wipe rom slot, load a completely different module to start with. Flash rom. Then flash the recommended module. Thank fer tryn tho

Sent from my SCH-I535 using XDA Premium 4 mobile app
The Following User Says Thank You to harley1rocker For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
BadUsername
Old
#5  
BadUsername's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 636
Posts: 1,294
Join Date: Mar 2013
Quote:
Originally Posted by harley1rocker View Post
I got most to load. Here's what I did, and no, this was not in the forums. Wipe rom slot, load a completely different module to start with. Flash rom. Then flash the recommended module. Thank fer tryn tho

Sent from my SCH-I535 using XDA Premium 4 mobile app
Good thing, i'm sure it was frustrating, thanks for posting your fix.

Sent from my SCH-I535 using Tapatalk 2
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes