Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,731,360 Members 53,556 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

L7 P710 II - moving apps to SD

Tip us?
 
StarchiId
Old
(Last edited by StarchiId; 10th February 2014 at 01:50 PM.)
#1  
StarchiId's Avatar
Junior Member - OP
Thanks Meter 5
Posts: 7
Join Date: Mar 2013
Phone L7 P710 II - moving apps to SD

My phone is soft-rooted with Framaroot, but when I try to move apps to my SD card. the option is greyed out. Is there a workaround for this?


EDIT:

I found a simple solution that worked for me, maybe it helps someone:

1. I reset my phone to factory settings, let my google acc. sync apps etc.
2. Installed and ran Framaroot (root setting Gandalf).
3. Normal reset phone.
4. Installed and ran App 2 SD, it allowed me to move most installed apps like games to my SD card normally, no other changes necessary.

* Note: When entering android app info, "Move to SD" is still greyed out, but moving apps works when moving from App 2 SD.
 
sevoir
Old
#2  
Senior Member
Thanks Meter 71
Posts: 116
Join Date: Mar 2011

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by StarchiId View Post
My phone is soft-rooted with Framaroot, but when I try to move apps to my SD card. the option is greyed out. Is there a workaround for this?
Use Link2SD from Google Play
Press thanks button if this/I helped for you.
 
StarchiId
Old
#3  
StarchiId's Avatar
Junior Member - OP
Thanks Meter 5
Posts: 7
Join Date: Mar 2013
Quote:
Originally Posted by sevoir View Post
Use Link2SD from Google Play
Thanks, I found another solution although I am not sure how this worked. This is what I did, maybe this helps someone:

1. I reset my phone to factory settings, let my google acc. sync apps etc.
2. Installed and ran Framaroot (root setting Gandalf).
3. Normal reset phone.
4. Installed and ran App 2 SD, it allowed me to move most installed apps like games to my SD card normally, no other changes necessary.

* Note: When entering android app info, "Move to SD" was still greyed out, but it works when moving from App 2 SD.
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes