FORUMS

when instaling custom roms, phone does not boot

34 posts
Thanks Meter: 1
 
By senur3, Member on 9th February 2014, 11:29 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Hi, I have I-9505 and I installed Omega v21.1 but the rom did not boot I waited more than half an hour with but the phone is stuck at the logo

Then I tried a different rom but with the same result which is the phone does not boot

could you tell what might be the problem?

Thank You
 
 
10th February 2014, 12:28 AM |#2  
Senior Member
Thanks Meter: 319
 
More
How are you installing them and what recovery are you using? Did you wipe data?

Sent from my GT-I9505 using XDA Premium 4 mobile app
10th February 2014, 01:09 AM |#3  
OP Member
Thanks Meter: 1
 
More
Quote:
Originally Posted by HANDSY

How are you installing them and what recovery are you using? Did you wipe data?

Sent from my GT-I9505 using XDA Premium 4 mobile app

I install from the recovery mode
I'm using clockmod recovery
And yes I wipe both, data and cach
10th February 2014, 12:55 PM |#4  
11calcal's Avatar
Senior Member
Flag Liverpool
Thanks Meter: 227
 
More
Quote:
Originally Posted by senur3

I install from the recovery mode
I'm using clockmod recovery
And yes I wipe both, data and cach

Try using a different recovery such as this 1 ?
Attached Files
File Type: zip philz_touch_6.07.9-jfltexx.zip - [Click for QR Code] (8.47 MB, 4 views)
The Following User Says Thank You to 11calcal For This Useful Post: [ View ]
10th February 2014, 02:14 PM |#5  
OP Member
Thanks Meter: 1
 
More
Quote:
Originally Posted by 11calcal

Try using a different recovery such as this 1 ?

thank you, it is working now
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes