FORUMS

How to Listen to Beats 1 on Android Right Now

If you felt a bit left out by Apple launching their own online radio station Beats 1 … more

NVidia SHIELD TV – XDA TV Device Review

The SHIELD TV is a not an Android smartphone device. However, that doesn’t mean it … more

PSA: Having cellular connectivity or texting issues tonight?

You’re not alone…Tonight, many users are experiencing a myriad … more

Beats Music No Longer Accepting New Accounts

Whenever Apple launches a new product or service, it definitely manages to grab the … more

Random reboot...

15 posts
Thanks Meter: 0
 
By Andrinez, Junior Member on 8th February 2014, 07:33 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
10th February 2014, 03:54 AM |#11  
Senior Member
Thanks Meter: 117
 
More
it could be some app tat causes all the memory(RAM) to be used up.

anyway i also do cut the SIM card to microSIM myself. but of cos if u cut it rite, shouldnt hav any problem.
 
 
10th February 2014, 07:29 AM |#12  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
The problem is not the sim that I've cutted, tonight I've taked off my sim, and the phone hai restarted... The problem, i think is th battery or the motherboard....

Sent from my C6903 using xda app-developers app
10th February 2014, 09:04 AM |#13  
eclyptos's Avatar
Senior Member
Planet Earth
Thanks Meter: 621
 
More
Quote:
Originally Posted by Andrinez

The problem is not the sim that I've cutted, tonight I've taked off my sim, and the phone hai restarted... The problem, i think is th battery or the motherboard....

Not necessarily, are you on latest firmware 136?
10th February 2014, 09:09 AM |#14  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by eclyptos

Not necessarily, are you on latest firmware 136?

I've upgraded my phone now... I hope is only a software bug, but i don't believe...
When it's cold reboot, when i put it in my pocket not do that, not ever but it do... It's so strange

Sent from my C6903 using xda app-developers app
10th February 2014, 10:27 AM |#15  
eclyptos's Avatar
Senior Member
Planet Earth
Thanks Meter: 621
 
More
Quote:
Originally Posted by Andrinez

I've upgraded my phone now... I hope is only a software bug, but i don't believe...
When it's cold reboot, when i put it in my pocket not do that, not ever but it do... It's so strange

After the Update to .136, reboot your phone once and then make a factory reset to clean up the installation then all should be fine.
10th February 2014, 06:10 PM |#16  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by eclyptos

After the Update to .136, reboot your phone once and then make a factory reset to clean up the installation then all should be fine.

I've do a factory reset, but The problems remain... I hope with the assistance...

Sent from my C6903 using xda app-developers app
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes