5,605,187 Members 37,659 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Random reboot...

Tip us?
 
chunlianghere
Old
#11  
Senior Member
Thanks Meter 99
Posts: 412
Join Date: Oct 2011
it could be some app tat causes all the memory(RAM) to be used up.

anyway i also do cut the SIM card to microSIM myself. but of cos if u cut it rite, shouldnt hav any problem.

Sony Xperia Z1 | DooMKernel v08 / Advance Stock with Recovery v02 (681) Kernel | Stock De-Odex 14.3.A.0.681 KitKat 4.4 ROM

Sony Xperia V | vKernel-Xperia 1.2.5 Kernel | Smart Xperia™ ROM SX.05.1.A.2.425 (9.1.A.1.140)

Sony Ericsson Xperia Ray | xKernel v9.587-C | Android 4.1.B.0.587 Ice Cream Sandwich FlyLight


Nokia 2100 -> SE K300i -> SE W660i -> SE K770i -> SE G700 -> SE W995 -> SE Xperia Ray -> Sony Xperia V -> Sony Xperia Z1
 
Andrinez
Old
#12  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 9
Join Date: Apr 2013
The problem is not the sim that I've cutted, tonight I've taked off my sim, and the phone hai restarted... The problem, i think is th battery or the motherboard....

Sent from my C6903 using xda app-developers app
 
eclyptos
Old
#13  
eclyptos's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 492
Posts: 2,556
Join Date: Jun 2008
Location: Planet Earth
Quote:
Originally Posted by Andrinez View Post
The problem is not the sim that I've cutted, tonight I've taked off my sim, and the phone hai restarted... The problem, i think is th battery or the motherboard....
Not necessarily, are you on latest firmware 136?
IF I HELPED DO NOT SAY THANKS, CLICK IT.
My Evolution: Sony Xperia Z1 - UB + 4.3 Rooted + Deodexed, HTC HD2, HTC Diamond 2, HTC HD Blackstone, Nokia 7070 Prism, Qtek 9100, Nokia 3100, Motorola T720i, Nokia 3310, Sony Ericson PF 768 (Blue)
 
Andrinez
Old
#14  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 9
Join Date: Apr 2013
Quote:
Originally Posted by eclyptos View Post
Not necessarily, are you on latest firmware 136?
I've upgraded my phone now... I hope is only a software bug, but i don't believe...
When it's cold reboot, when i put it in my pocket not do that, not ever but it do... It's so strange

Sent from my C6903 using xda app-developers app
 
eclyptos
Old
#15  
eclyptos's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 492
Posts: 2,556
Join Date: Jun 2008
Location: Planet Earth
Quote:
Originally Posted by Andrinez View Post
I've upgraded my phone now... I hope is only a software bug, but i don't believe...
When it's cold reboot, when i put it in my pocket not do that, not ever but it do... It's so strange
After the Update to .136, reboot your phone once and then make a factory reset to clean up the installation then all should be fine.
IF I HELPED DO NOT SAY THANKS, CLICK IT.
My Evolution: Sony Xperia Z1 - UB + 4.3 Rooted + Deodexed, HTC HD2, HTC Diamond 2, HTC HD Blackstone, Nokia 7070 Prism, Qtek 9100, Nokia 3100, Motorola T720i, Nokia 3310, Sony Ericson PF 768 (Blue)
 
Andrinez
Old
#16  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 9
Join Date: Apr 2013
Quote:
Originally Posted by eclyptos View Post
After the Update to .136, reboot your phone once and then make a factory reset to clean up the installation then all should be fine.
I've do a factory reset, but The problems remain... I hope with the assistance...

Sent from my C6903 using xda app-developers app
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


TRENDING IN THEMER...