Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,785,988 Members 54,865 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[q] cm 10.2 -> cm11

Tip us?
 
aznmnky92
Old
(Last edited by aznmnky92; 10th February 2014 at 07:49 PM.) Reason: Adding a note
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 6
Join Date: Dec 2013
Default [q] cm 10.2 -> cm11

Hey guys,

I was wondering if I could go from CM 10.2 to CM11 while keeping the same apps that I have? I paid for some apps like wolfram alpha among other things and I'd like to be able to keep it.
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2562988


Also, I noticed that there are GAPPS for 4.4, 4.4.1, and 4.4.2.
Which one would be appropriate for CM 11?
http://goo.im/devs/BaNkS/GApps


Finally, on 10.2, I've been getting an issue saying "Unfortunately, the process com.android.phone has stopped" anytime I enable the sprint tower and disable airplane mode. I've been using this phone as my portable tablet, and I have not activated it but I'm planning on joining Ringplus in the future. Anyone know why?

Edit: Some apps require you to have your sprint tower connected, like Madden 25. Also, I was trying to update my PRL for ringplus, but it looks like I need to flash my phone back to stock huh?
Thanks.
 
octhrope
Old
#2  
octhrope's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 179
Posts: 208
Join Date: Oct 2009
Quote:
Originally Posted by aznmnky92 View Post
Hey guys,

I was wondering if I could go from CM 10.2 to CM11 while keeping the same apps that I have? I paid for some apps like wolfram alpha among other things and I'd like to be able to keep it.
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2562988


Also, I noticed that there are GAPPS for 4.4, 4.4.1, and 4.4.2.
Which one would be appropriate for CM 11?
http://goo.im/devs/BaNkS/GApps


Finally, on 10.2, I've been getting an issue saying "Unfortunately, the process com.android.phone has stopped" anytime I enable the sprint tower and disable airplane mode. I've been using this phone as my portable tablet, and I have not activated it but I'm planning on joining Ringplus in the future. Anyone know why?

Edit: Some apps require you to have your sprint tower connected, like Madden 25. Also, I was trying to update my PRL for ringplus, but it looks like I need to flash my phone back to stock huh?
Thanks.


Apps are tied to your account. if you paid for them through the play store you're good; otherwise check with the developer.
The phone issue was a none bug there are guides to fix it in the 10.2 thread.
You need to be on stock to update PRL and Profile. Get a GPS lock while you're there too. Backup EFS and save it somewhere.
HTC G1 / Biffmod 2.1 || HTC G2 / Andromadus Mimicry v1.5.0 || LG OG / PAC (Ting)
ACER A500 / CM 10 (Wifi) || ASUS TF300T | CM 10 (Wifi)
The Following User Says Thank You to octhrope For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
aznmnky92
Old
#3  
Junior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 6
Join Date: Dec 2013
Quote:
Originally Posted by octhrope View Post
Apps are tied to your account. if you paid for them through the play store you're good; otherwise check with the developer.
The phone issue was a none bug there are guides to fix it in the 10.2 thread.
You need to be on stock to update PRL and Profile. Get a GPS lock while you're there too. Backup EFS and save it somewhere.

Thanks a lot mate!

Will do.
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes