Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,736,817 Members 53,780 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] Damn WiFi issue... Unfixable this time...

Tip us?
 
ashkan-khatar
Old
#1  
ashkan-khatar's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 780
Posts: 2,192
Join Date: Dec 2012
Location: IRAN - Kordestan
Default [Q] Damn WiFi issue... Unfixable this time...

Hi... My phone is acting madly... Wifi unreasonably and randomly gets unable to connect to any network after turning it off and on... And I have to turn it off, then reboot the phone twice sequentially so that it works again. I have also changed the framework2.jar file with HTCZ715E's and it is that which has made it work to this extent... Anyone knows a wifi fix for JB?
I have deleted wpa_supplicant too by the way.
(ViperS 5.0.0)


SENT FROM WHATEVER IS NOT SOMETHING TO BE LOCKED AT, THE THING IS THAT IT IS SENT.
The pretty "THANKS" button's waiting for U, in case I helped :P

HTC Sensation XE with Beats Audio [APPARENTLY]
BootLoader: HBoot 1.27 Revolutionary (!)
Recovery: 4EXT Touch
Kernel: Sultan R31 3.0.96 [CPU Max Frequency= 1512MHz - Governor = lagfree - 3D/2D GPU = 320/228MHz]
ROM: Sultan CM10.2 4.3 19/07
 
Mile_zdr
Old
#2  
Mile_zdr's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 266
Posts: 814
Join Date: Sep 2013
Location: Bitola
Quote:
Originally Posted by ashkan-khatar View Post
Hi... My phone is acting madly... Wifi unreasonably and randomly gets unable to connect to any network after turning it off and on... And I have to turn it off, then reboot the phone twice sequentially so that it works again. I have also changed the framework2.jar file with HTCZ715E's and it is that which has made it work to this extent... Anyone knows a wifi fix for JB?
I have deleted wpa_supplicant too by the way.
(ViperS 5.0.0)


SENT FROM WHATEVER IS NOT SOMETHING TO BE LOCKED AT, THE THING IS THAT IT IS SENT.
unfixable? try to restore an older backup if have..
HTC Sensation 4G T-Mobile USA
3.33 Firmware,S-off
Current Rom -ViperS 5.2.1 (4.1.2-Sense 5) Nothing is impossible!

Hit that Thanks button if in some way helped you
 
Abdulla_91
Old
#3  
Abdulla_91's Avatar
Member
Thanks Meter 14
Posts: 88
Join Date: Jul 2012
Location: Damascus
Default Me tooo ! Wifi Problem ! middle east ! when sim card installed

I have same issue with Viper S 5, tried all possible solution no success !...
I don't now ! is that because of Google restricted country Like me :SYRIA: or you "Iran", but I heard that people from Iraq and Palestine have this issue !... what makes me crazy is that before adding Sim card ! wifi working fine !! but when my location detected wifi freez. I don't have any problem with sense 4 3.1.4 but I want sense 5

Pleeeease @ivicask Try to fix this with 5.1.0 pleasse
Pray for Syria
DEVICE: HTC Sensation XE , HD MINI ,wildfire s ,GT-P5100
CURRENT ROM:ViperS 3.1.4 Sense 4+ JB
RECOVERY:4EXT
S-OFF
 
ashkan-khatar
Old
#4  
ashkan-khatar's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 780
Posts: 2,192
Join Date: Dec 2012
Location: IRAN - Kordestan
Quote:
Originally Posted by Abdulla_91 View Post
I have same issue with Viper S 5, tried all possible solution no success !...
I don't now ! is that because of Google restricted country Like me :SYRIA: or you "Iran", but I heard that people from Iraq and Palestine have this issue !... what makes me crazy is that before adding Sim card ! wifi working fine !! but when my location detected wifi freez. I don't have any problem with sense 4 3.1.4 but I want sense 5

Pleeeease @ivicask Try to fix this with 5.1.0 pleasse
It's supposed to be fixed in Venom Tweaks; I asked ivicask for it and he saif it's already available as "force enable wifi n support" if I'm not wrong. So, we've gotta wait till it's released.


SENT FROM WHATEVER IS NOT SOMETHING TO BE LOCKED AT, THE THING IS THAT IT IS SENT.
The pretty "THANKS" button's waiting for U, in case I helped :P

HTC Sensation XE with Beats Audio [APPARENTLY]
BootLoader: HBoot 1.27 Revolutionary (!)
Recovery: 4EXT Touch
Kernel: Sultan R31 3.0.96 [CPU Max Frequency= 1512MHz - Governor = lagfree - 3D/2D GPU = 320/228MHz]
ROM: Sultan CM10.2 4.3 19/07
The Following User Says Thank You to ashkan-khatar For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Inf1n1te
Old
#5  
Inf1n1te's Avatar
Junior Member
Thanks Meter 5
Posts: 26
Join Date: Jan 2014
Try to enable "airplane mode", enter your PIN code and after that disable it again.
I've try it and resolve my problem with WIFI...

Hope it helps...
 
chmurak
Old
#6  
chmurak's Avatar
Member
Thanks Meter 0
Posts: 35
Join Date: Jan 2014
Location: dublin
Hi,
Try to get app gerRIL and match RADIO with your kernel - if possible use Mobile Data for that (hope you have internet plan) , other wise ,you will have to download it manually and transfer to sd card
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


XDA PORTAL POSTS

Cell Phone SIM Unlock Bill Just Steps Away from President’s Desk

For all those who believe that Cinderella stories don’t actually … more

Get Your Cargo to its Destination in 4×4 Military Operations Reborn

Racing games have evolved quite a bit since the days of Pole … more

Automate Your Device with Sfen

Changing the profile of yourdevice manually is now long forgotten. Since the advent of Android automation … more