Damp the LG G3 Thermal Throttling

As our mobile devices grow thinner and more powerfulwith each passing generation, it’s inevitable … more

Google Play Developer Distribution Agreement Due Tomorrow

Every once in a while, Google updates theGoogle PlayDeveloper Distribution … more

LG to Release Octa-Core “Nuclun” SoC in the LG G3 Screen

LG is set to follow the likes of Samsung and other manufacture its own … more

Lockdown Pro 2 Brings Material Design and Media Support

Back in March of this year, we took a look at a rather innovated security application … more
Post Reply

Issue backing up and restoring....

OP Anthony825

10th February 2014, 10:34 PM   |  #21  
Senior Member
New York
Thanks Meter: 27
 
286 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
More
Quote:
Originally Posted by Anthony825

So I did everything like You said, but when I type fastboot flash zip ruu.zip it says "error: cannot open 'ruu.zip

Do you actually have a file called ruu.zip on your computer? In which folder?
10th February 2014, 11:46 PM   |  #22  
cmlusco's Avatar
Senior Member
Flag Michigan City, IN
Thanks Meter: 923
 
3,138 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
Donate to Me
More
Do you have file extensions showing on your pc? Make sure you didnt rename it to ruu.zip.zip
11th February 2014, 04:23 AM   |  #23  
Anthony825's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 19
 
181 posts
Join Date:Joined: Jul 2013
More
Maybe.... Should I just try renaming it to ruu?

Sent from my SCH-I545 using XDA Premium 4 mobile app
11th February 2014, 04:53 AM   |  #24  
Anthony825's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 19
 
181 posts
Join Date:Joined: Jul 2013
More
Quote:
Originally Posted by cmlusco

Do you have file extensions showing on your pc? Make sure you didnt rename it to ruu.zip.zip

Okay so I renamed the file to ruutime (don't ask....). This time it didn't say error, but it says Waiting for Device. Then it hangs, and doesn't do anything. I know it was working though because when I typed fastboot oem rebootRUU it rebooted the phone....
11th February 2014, 05:21 AM   |  #25  
cmlusco's Avatar
Senior Member
Flag Michigan City, IN
Thanks Meter: 923
 
3,138 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
Donate to Me
More
Thats strange. When it said waiting for device did you try to uplpug and then plug back in the phone?
11th February 2014, 05:26 AM   |  #26  
Anthony825's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 19
 
181 posts
Join Date:Joined: Jul 2013
More
Yea I did try but nothing happened....I dunno what else to do.....
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes