Post Reply

XDA forum behaving weirdly

OP Phukkitt

11th February 2014, 12:13 PM   |  #1  
OP Junior Member
Flag Stockholm
Thanks Meter: 9
 
29 posts
Join Date:Joined: Jun 2013
More
Something is weird with XDA forums, because if I go to a page like for example this forum section then I immediately get redirected to the same adress but with ?nocache=1&z=129628017614096 at the end (numbers seem random every time).

I have no Idea why this happens, but since it happens even before the page is finished loading I get this message:
Quote:

Rate Limited

You have requested too many pages at once or there was another error. Please retry again, or check out the latest news over on the XDA News Portal.

Reloading the page fixes this, but it gets quite annoying to have to do this every time. Is this happening for anyone but me? Is there maybe a fix?
I am using FF 26 with AdBlock turned off, and I have allowed most of the site in NoScript except amazon-adsystem and skimresources
11th February 2014, 01:57 PM   |  #2  
bitpushr's Avatar
XDA:Administrator
Thanks Meter: 1,227
 
1,021 posts
Join Date:Joined: Mar 2007
More
Quote:
Originally Posted by Phukkitt

Something is weird with XDA forums, because if I go to a page like for example this forum section then I immediately get redirected to the same adress but with ?nocache=1&z=129628017614096 at the end (numbers seem random every time).

I have no Idea why this happens, but since it happens even before the page is finished loading I get this message:


Reloading the page fixes this, but it gets quite annoying to have to do this every time. Is this happening for anyone but me? Is there maybe a fix?
I am using FF 26 with AdBlock turned off, and I have allowed most of the site in NoScript except amazon-adsystem and skimresources

Im surprised this is happened as we eliminated the reload code. You can try changing to the 2013-1024 theme to fix this. The "rate limited" error means that your browser was requesting the page a bunch of times.
11th February 2014, 02:01 PM   |  #3  
OP Junior Member
Flag Stockholm
Thanks Meter: 9
 
29 posts
Join Date:Joined: Jun 2013
More
Quote:
Originally Posted by bitpushr

Im surprised this is happened as we eliminated the reload code. You can try changing to the 2013-1024 theme to fix this. The "rate limited" error means that your browser was requesting the page a bunch of times.

Changing theme seems to have helped, thanks.

Yeah, since it reloads as soon as the page opens I understand the "Rate Limited"-message, it's just weird that it would reload in the first place. Sometimes it didn't reload right away, and then it was fine.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes