Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] not the typical stuck in fastboot..

OP deathbenotproud

11th February 2014, 05:40 AM   |  #1  
OP Member
Thanks Meter: 0
 
30 posts
Join Date:Joined: May 2012
so, I have literally looked at practically every thread regarding how to fix this issue. here's the low-down..

I have NO OS.
I have TWRP.

I CANNOT get my device to be recognized by Windows 8.1 while in bootloader/recovery, though the windows device manager does recognize the ADB interface. while I am in NRT, I can get most operations to function; however, I cannot flash a rom/zip, nor can I flash to stock + unroot, as it'll just tell me that the ADB device cannot be detected because it will just get stuck on loading the boot.img (I left it running for half an hour, no change :/). but I can do every other operation. I just don't get it.

I tried using fastboot and just doing the flash-all.bat method, to no avail. at the end it tells me it fails. i'll post the log tomorrow, right now I cannot even be bothered to post it. it all passes except for the final check, it tells me grouper is required, and that it "FAILED."

I cannot mount usb or anything through TWRP, and it is also informing me that it cannot mount "/system" or "/cache" it tells me in the TWRP log.

tl;dr: no os, twrp, cannot do the usual fastboot flash method, just bought this n7 literally 2 days ago, don't believe anything's wrong with it. it was working this afternoon, and I made an error of some sort.

edit: 2013 Wi-Fi (flo)
Last edited by deathbenotproud; 11th February 2014 at 03:09 PM.
11th February 2014, 11:36 AM   |  #2  
Erovia's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 257
 
805 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
More
Which version of N7 do you have? 2012/2013 model Wi-Fi/3G?

2012 Wi-Fi is grouper
2012 3G is tilipia
2013 Wi-Fi is flo
2013 LTE is deb
The Following User Says Thank You to Erovia For This Useful Post: [ View ]
11th February 2014, 03:03 PM   |  #3  
OP Member
Thanks Meter: 0
 
30 posts
Join Date:Joined: May 2012
Quote:
Originally Posted by Erovia

Which version of N7 do you have? 2012/2013 model Wi-Fi/3G?

2012 Wi-Fi is grouper
2012 3G is tilipia
2013 Wi-Fi is flo
2013 LTE is deb

sorry, should have specified. 2013 Wi-Fi.
11th February 2014, 03:13 PM   |  #4  
Erovia's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 257
 
805 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
More
Then you can see for yourself why the flashing failed.
You need the proper images/roms/etc for your flo: https://developers.google.com/androi...s/images#razor

Also, there is a forum for the 2013 N7, here.
The Following User Says Thank You to Erovia For This Useful Post: [ View ]
11th February 2014, 03:17 PM   |  #5  
OP Member
Thanks Meter: 0
 
30 posts
Join Date:Joined: May 2012
I chose the razor roms. also, thanks for showing me that. not sure how I missed it!

edit: ok.. I fixed it in NRT. last night was a late night, I guess. jesus i'm embarassed lol. thanks for helping me out.
Last edited by deathbenotproud; 11th February 2014 at 03:28 PM.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes