FORUMS

Analysis & Opinion

[Q] no service afte omnirom bigpart flash stingray

6 posts
Thanks Meter: 1
 
By hqdbeal, Junior Member on 6th January 2014, 10:10 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
21st January 2014, 09:45 PM |#11  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
I got data back after flashing the eos rom

Sent from my SCH-I545 using xda app-developers app
 
 
25th January 2014, 12:53 AM |#12  
Junior Member
Flag Dayton
Thanks Meter: 5
 
More
Quote:
Originally Posted by kuskro

Yes, it is possible. Follow again the OP instructions but this time flashing back the original TWRP 2.6.3.0 touch recovery to recover the stock partition layout, instead of using TWRP 2.6.3.0 BigPart.

I thought you might be interested. This is apparently what needs to be done to get the stock partitions back on the Xoom. Basically just going through the BigPart procedure again, but replacing the BigPart recovery with the regular one. Some time over the weekend I will probably give it a shot. I have been using my Xoom with EOS and 3G service (not very good 3G service) for a week or so now, but I would really like to get my 4G LTE back. Looks like a lot of Stingray users are having data issues with BigPart roms.



Sent from my Xoom using XDA Premium App
10th February 2014, 11:13 PM |#13  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
Quote:
Originally Posted by rapson2000

I thought you might be interested. This is apparently what needs to be done to get the stock partitions back on the Xoom. Basically just going through the BigPart procedure again, but replacing the BigPart recovery with the regular one. Some time over the weekend I will probably give it a shot. I have been using my Xoom with EOS and 3G service (not very good 3G service) for a week or so now, but I would really like to get my 4G LTE back. Looks like a lot of Stingray users are having data issues with BigPart roms.



Sent from my Xoom using XDA Premium App

looks like somone has resolved this issue http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2635282
The Following User Says Thank You to hqdbeal For This Useful Post: [ View ]
11th February 2014, 06:25 PM |#14  
Junior Member
Flag Dayton
Thanks Meter: 5
 
More
Yep, I went through that process a few days ago and I have full 4G LTE w/ BigPart CM11.

Sent from my XT1080 using xda app-developers app
The Following User Says Thank You to rapson2000 For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes