Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,807,397 Members 46,127 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] Rear camera not working after installing CM 10.2

Tip us?
 
kkroolo
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 4
Join Date: Feb 2014
Question [Q] Rear camera not working after installing CM 10.2

Hi!

First of all, sorry if I have some error on my writing, it is not my first language.
In addition, I'm a newbie in this matter, sorry if this is a stupid error/question.

Well, the scenario is as follows:

The device is a Galaxy Note GT-N7000 from Claro (Argentina)
I had the original JB 4.1.2 (Stock - it is the newest version available for this phone/carrier).
I successfully followed all CyanogenMod Installer steps and now I have CM 10.2 on my phone.

The only thing that is not working fine is the main (rear) camera.
Front camera is working, but if I change to rear camera there is no image.
If I try to take a picture with the rear camera the app closes and the following error is showed: "Unfortunately, Gallery has stopped.".
I did a factory reset using TWRP and nothing changed.

The front camera works just fine.
The rear camera was working with the stock JB.

I guess (hope) this is a sw issue...

Any idea of what can I try?

Thanks in advance.
 
jakuburban
Old
#2  
Account currently disabled
Thanks Meter 290
Posts: 978
Join Date: Jan 2011

 
DONATE TO ME
I've used cm10.2 and the camera worked (however it was shutting down the device). Maybe try some other app, not the official one.

Sent from galaxy s4 zoom
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes