Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Galaxy S I9000 won't boot and turns off

OP graphik_

9th February 2014, 04:10 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
7 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
More
Hello Community,

I'm new here and hope you can help me even if it is only a little bit

So I have a Samsung Galaxy S I9000 with stock rom 2.3.6, root rights and cwm flashed.
Before I did this I had some problems with my phone, e.g. if I hit (gently) the back side the phone turns off =/

My new at the moment real problem is that I cannot turn my phone on if I only use the battery. (onlly the Samsung logo appears for a short time)
I can only boot it if the phone is pluged into my computer. When it runs and the display turns off, the phone will go off also. (not instantly but atfter 2-5 minutes)

Does anyone knows something about such a problem?

Thanks for your help.

graphik_


p.s.: I am sorry for bad english =/
9th February 2014, 05:15 PM   |  #2  
TeKnoGin's Avatar
Senior Member
Flag New Delhi
Thanks Meter: 104
 
117 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
More
Quote:
Originally Posted by graphik_

Hello Community,

I'm new here and hope you can help me even if it is only a little bit

So I have a Samsung Galaxy S I9000 with stock rom 2.3.6, root rights and cwm flashed.
Before I did this I had some problems with my phone, e.g. if I hit (gently) the back side the phone turns off =/

My new at the moment real problem is that I cannot turn my phone on if I only use the battery. (onlly the Samsung logo appears for a short time)
I can only boot it if the phone is pluged into my computer. When it runs and the display turns off, the phone will go off also. (not instantly but atfter 2-5 minutes)

Does anyone knows something about such a problem?

Thanks for your help.

graphik_


p.s.: I am sorry for bad english =/

Weird try a flashing a custom ROM while plugged into the computer maybe it will help.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
9th February 2014, 08:03 PM   |  #3  
TheImpossibleEnemy's Avatar
Senior Member
Local Bubble
Thanks Meter: 129
 
323 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
Seems to me like a hardware problem.I guess battery is going to die soon.Try with another battery.
9th February 2014, 10:00 PM   |  #4  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
7 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
More
Quote:
Originally Posted by TheImpossibleEnemy

Seems to me like a hardware problem.I guess battery is going to die soon.Try with another battery.

I can exclude the battery. I have tested two of them and I can be sure that both are well because they work in another Galaxy S I9000 without problem.


To flash a custom rom with plugged phone into computer will be tested tomorrow.
9th February 2014, 10:10 PM   |  #5  
TheImpossibleEnemy's Avatar
Senior Member
Local Bubble
Thanks Meter: 129
 
323 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
Quote:
Originally Posted by graphik_

I can exclude the battery. I have tested two of them and I can be sure that both are well because they work in another Galaxy S I9000 without problem.


To flash a custom rom with plugged phone into computer will be tested tomorrow.

Good luckBut I would suggest to flash stock gb rom first just to make sure its not a software problem.
10th February 2014, 12:46 AM   |  #6  
tetakpatak's Avatar
Senior Member
Flag Lucerne
Thanks Meter: 1,872
 
3,747 posts
Join Date:Joined: Jan 2013
I remember @xsenman has mentioned a solution for this problem about two months ago..... I am sure he will write you soon here.
10th February 2014, 02:16 PM   |  #7  
pryerlee's Avatar
Senior Member
Flag Bristol
Thanks Meter: 119
 
494 posts
Join Date:Joined: Nov 2008
More
I had the same problem with my phone, it would reboot if i tapped the back of it, i found out it was a dodgy app i installed so i uninstalled a couple of apps i recently installed and it solve the problem.
11th February 2014, 09:04 PM   |  #8  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
7 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
More
So know I have tryed to flash with connected phone. I do not know whether it works because the phone won't boot the system, only recovery and bootloader.
In cause of this I have reflashed with Odin again. Now I get at reboot this screen:

image: s29.postimg.org/bu61r7md3/PZv_PCPk_Txs5a_Xl_G_z1a22_Odgumodl7_HN6v_Ksy3_Q5_M NPm_s.jpg
sry but i cannot post direct links =/
I understand what there is written but I don't know why, the only sdcard is my internal there is no external connected.

So there is a new problem and I would be glad about new ideas =\

(I tryed: reboot, wipes and reboot, wipes and new flashing (same problem))


@tetakpatak if my system boots again I would search for his post thank you
Last edited by graphik_; 12th February 2014 at 02:11 PM. Reason: link for image

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes