Post Reply

[Q] How to change the DPI without bugs for tab3 7.0 t210 or t211?

11th February 2014, 02:08 PM   |  #1  
OP Senior Member
Flag Shenzhen
Thanks Meter: 16
 
108 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
More
Hello everyone!!!
I'm new here. Just want to ask a question.
How to change the DPI of tab3 t211?

I have tried to change the build.prop file with RE , there are two places to change it , I don't know where to edit .
I edited both of them to 120. First, the launcher was dead. Second , the status bar was too crowded, icons went into a pile. And the size of the bar was too large. The dialer app and the calling screen both have bugs.

Is there any perfect solutions ?
12th February 2014, 01:08 AM   |  #2  
OP Senior Member
Flag Shenzhen
Thanks Meter: 16
 
108 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
More
Haha, i've tried xposed ,an app called app settings which is based on xposed, though it's boring setting the DPI of every single app ,but at least it has no problems.

发送自我的 SM-T211 使用 Tapatalk
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools
Display Modes


Top Threads in Galaxy Tab 3 Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank