5,596,857 Members 49,164 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Youtube not playing on WiFi solved for me.

Tip us?
 
lcovel
Old
#1  
lcovel's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 37
Posts: 275
Join Date: Jul 2011
Location: Guayaquil, Ecuador
Thumbs up Youtube not playing on WiFi solved for me.

For a few months I had not been able to get YouTube to play on my home network. I tried about every thing that I read on the internet. Last week, I decided to flash a new kernel on my GS4, cleared dalvik and all that good stuff. When I rebooted, I noticed that I wasn't connected to my WiFi anymore. I checked my settings and found that my saved static address was no longer there, so I simply chose DHCP and connected with my password,,,,, now YouTube has been working ever since.
So, if anyone is having the YouTube problem, try forgetting your Wifi settings, boot to recovery, clear cache and dalvik, then try re-flashing your kernel or new one. Let me know if it works.
Hope this might help someone.
Ignore the stuff below,,,it changes too often for me to keep up!


Device: Samsung SGS4
KERNEL: KT-SGS4-JB4.3-TW-SPR-02.05.2014
ROM: stock(ish) MK2 4.3 (TW)
RADIO: L720VPUEMK2
SUPERUSER: SuperSU Pro v1.91
RECOVERY: Philz Touch v6.08.9-jfltespr




 
KyosukeX79
Old
#2  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 16
Join Date: Jul 2012
Thanks for this, I just cleared the cache in recovery and now YouTube on WiFi works.

Sent from my SPH-L720 using xda app-developers app
 
lcovel
Old
#3  
lcovel's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 37
Posts: 275
Join Date: Jul 2011
Location: Guayaquil, Ecuador
Quote:
Originally Posted by KyosukeX79 View Post
Thanks for this, I just cleared the cache in recovery and now YouTube on WiFi works.

Sent from my SPH-L720 using xda app-developers app
Glad to finally be of help. Hope this solves a lot of the problems that people are having with YouTube.
Ignore the stuff below,,,it changes too often for me to keep up!


Device: Samsung SGS4
KERNEL: KT-SGS4-JB4.3-TW-SPR-02.05.2014
ROM: stock(ish) MK2 4.3 (TW)
RADIO: L720VPUEMK2
SUPERUSER: SuperSU Pro v1.91
RECOVERY: Philz Touch v6.08.9-jfltespr




Tags
youtube, youtube not playing
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes