Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,782,725 Members 37,800 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[H] Error 403 Updating any App on Google Play Store (P-605 out-of-the-box)

Tip us?
 
RoyaL
Old
#1  
Senior Member - OP
Thanks Meter 32
Posts: 170
Join Date: Jul 2007
Tutorial [H] Error 403 Updating any App on Google Play Store (P-605 out-of-the-box)

Hello,

Just received my P-605 Galaxy Note 10.1. After I turn it on, filled all the bloatware of Samsung (just to test it) and also for Google Services. From moment zero, the Google Play Store start to gave Error 403 when updating any installed App.

I can download new ones, but not update existent ones.

Here is what I've tried:

- Delete Google Account;
- Stop and Clear Play Store data;
- Reboot;
- Remove Google Account and re-add it;
- Same problem.

- Factory Reset (on stock recovery);
- Didn't filled anything on the start wizard;
- Opened Google Play Store and there fill the google Account;
- Same problem.

I'm on Stock 4.3 (Portuguese TMN ROM), connected to LTE and Wifi. No problem with the connection, everything internet connected works just fine.

Any ideas?!

Thank you.
 
22sl22
Old
#2  
22sl22's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 2,020
Posts: 2,562
Join Date: May 2012
Location: London

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by RoyaL View Post
Hello,

Just received my P-605 Galaxy Note 10.1. After I turn it on, filled all the bloatware of Samsung (just to test it) and also for Google Services. From moment zero, the Google Play Store start to gave Error 403 when updating any installed App.

I can download new ones, but not update existent ones.

Here is what I've tried:

- Delete Google Account;
- Stop and Clear Play Store data;
- Reboot;
- Remove Google Account and re-add it;
- Same problem.

- Factory Reset (on stock recovery);
- Didn't filled anything on the start wizard;
- Opened Google Play Store and there fill the google Account;
- Same problem.

I'm on Stock 4.3 (Portuguese TMN ROM), connected to LTE and Wifi. No problem with the connection, everything internet connected works just fine.

Any ideas?!

Thank you.
Hi,

It looks like you're not the only one with that problem, see here:

http://www.androidpolice.com/2014/02...o-wait-it-out/

Just gonna have to wait

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

Press the thanks button if I helped you


FactoryMod Rom with HoloMirage: http://forum.xda-developers.com/nexu...ooted-t2771527

Note 2014 P600 KitKat Mirrors & Guide to Update+Root: http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2719750

Android File Host: Theming Resources & More: http://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=17577

My Dev-Host Stuff: http://d-h.st/users/22sl22

Vanir Rom Modifications: http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2454287
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes