Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,770,793 Members 42,346 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[APP] Navigon™ not compatible with FP1 ("not licensed")

Tip us?
 
desertfoxx
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 7
Join Date: Jul 2010
Default [APP] Navigon™ not compatible with FP1 ("not licensed")

Having installed all my apps on my new FP1 I had to notice that my offline navigation app, Navigon™ does not start. It told me something about a missing internet connection.
The support told me that the FP1 is not "licensed" for use with Navigon™.
They offered me a refund (which I will gladly make use of).

Now I tried Sygic which works okay . Just the UI really hurts my feelings... :P

Has anyone found any other applications with that licensing problem ?
 
9x6
Old
#2  
Junior Member
Thanks Meter 5
Posts: 13
Join Date: Jan 2014
Quote:
Originally Posted by desertfoxx View Post
Having installed all my apps on my new FP1 I had to notice that my offline navigation app, Navigon™ does not start. It told me something about a missing internet connection.
The support told me that the FP1 is not "licensed" for use with Navigon™.
They offered me a refund (which I will gladly make use of).

Now I tried Sygic which works okay . Just the UI really hurts my feelings... :P

Has anyone found any other applications with that licensing problem ?
In case you do really want to use Navigon: people have managed to work around this issue on fairphone using XPrivacy:
http://forum.xda-developers.com/show...&postcount=183
and
http://forum.xda-developers.com/show...&postcount=459
 
desertfoxx
Old
#3  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 7
Join Date: Jul 2010
Quote:
Originally Posted by 9x6 View Post
In case you do really want to use Navigon: people have managed to work around this issue on fairphone using XPrivacy:
http://forum.xda-developers.com/show...&postcount=183
and
http://forum.xda-developers.com/show...&postcount=459
In my case the install of XPrivacy led to a boot-stop. XPosed & GravityBox both working well. But XPrivacy led to this. So I had to do a full reset.
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes