What Do You Do with All of Your Old Photos?

Smartphone cameras have advanced so tremendously over the past few years that they have … more

Diving into the April 2015 Material Design Update

Before the release of Android 5.0 Lollipop, the Holo Design guidelines served as the … more

New Cyanogen Partnerships Bring Privacy Concerns

New Privacy concerns have emerged regarding Cyanogen’s latest announcements, … more

PSA: Google Play Services Wakelock Affects Many 5.x ROMs

Wakelocks are the bane of the battery conscious, and this wakelock bug has been … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

LTE symbol gone SM-W9008

12th February 2014, 01:52 PM |#11  
Senior Member
Calgary
Thanks Meter: 41
 
116 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
More
Figured it out. Had the same issue.

Go into system/csc/ and change the file name of feature.xml to "feature.xml.backup". Should solve the issue.

Sent from my SM-N900W8 using xda app-developers app
 
 
12th February 2014, 02:02 PM |#12  
jdomadia's Avatar
Senior Member
Flag DUBAI/INDIA
Thanks Meter: 602
 
1,347 posts
Join Date:Joined: Jan 2013
Donate to Me
More
I don't know this will be helpful, I was on 4.3 stock rom of my country, I was getting 4g in Notification bar, after changing to Poland kitkat I can see lte never seen 4g, up to now I was thinking 4g is lte.

Sent from my SM-N9005 using xda app-developers app
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes