Post Reply

Am I now Bricked ?

OP vivalamoza

12th February 2014, 08:48 AM   |  #1  
vivalamoza's Avatar
OP Senior Member
Flag New Cairo, EG
Thanks Meter: 50
 
575 posts
Join Date:Joined: Nov 2007
More
Yesterday night while I was using my P6800 normally it restarted and was stuck at the Samsung Galaxy tab 7.7 logo
I restarted a few times and nothing, still stuck
Restarted to recovery and reflashed the same ROM again (erobot skyhigh 3.5) and it was successfully flashed but when I restarted still stuck at the logo
I went into download mode and flashed stock MD3 via ODIN and it was successfully flashed but again when it restarted still stuck at the logo !
Last thing I tried was to wipe everything using recovery, internal storage and system and data and cache, ....
then I flashed the erobot ROM and still I am stuck in the logo screen

What happened?

Is my nand damaged? Is there a way to recover from this or is my tab dead?
12th February 2014, 10:10 AM   |  #2  
ApriliaM3's Avatar
RC-RT Committee / Senior Moderator
Flag Songkhla
Thanks Meter: 13,947
 
6,196 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
More
RULE 5. Create a thread or post a message only once.

Please stop spamming this post across multiple threads and forums... Your other posts and thread have been deleted.
The Following User Says Thank You to ApriliaM3 For This Useful Post: [ View ]
12th February 2014, 02:23 PM   |  #3  
biopsin's Avatar
Senior Member
Flag oslo
Thanks Meter: 89
 
403 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
Info 2
Quote:
Originally Posted by vivalamoza

Yesterday night while I was using my P6800 normally it restarted and was stuck at the Samsung Galaxy tab 7.7 logo
I restarted a few times and nothing, still stuck
Restarted to recovery and reflashed the same ROM again (erobot skyhigh 3.5) and it was successfully flashed but when I restarted still stuck at the logo
I went into download mode and flashed stock MD3 via ODIN and it was successfully flashed but again when it restarted still stuck at the logo !
Last thing I tried was to wipe everything using recovery, internal storage and system and data and cache, ....
then I flashed the erobot ROM and still I am stuck in the logo screen

What happened?

Is my nand damaged? Is there a way to recover from this or is my tab dead?

I can only recommend you to connect the device to a pc and run "adb logcat" then dump the log here, itīs just not possible to know whatīs up with the device as we donīt know where it borks in the boot process..
Last edited by biopsin; 12th February 2014 at 02:28 PM. Reason: guide to logcat
12th February 2014, 02:51 PM   |  #4  
vivalamoza's Avatar
OP Senior Member
Flag New Cairo, EG
Thanks Meter: 50
 
575 posts
Join Date:Joined: Nov 2007
More
Quote:
Originally Posted by biopsin

I can only recommend you to connect the device to a pc and run "adb logcat" then dump the log here, itīs just not possible to know whatīs up with the device as we donīt know where it borks in the boot process..

Should the device be in recovery mode while I do this? I currently have TWRP custom recovery, not sure if TWRP works with ADB or if I should switch to CWM ?
12th February 2014, 03:36 PM   |  #5  
vivalamoza's Avatar
OP Senior Member
Flag New Cairo, EG
Thanks Meter: 50
 
575 posts
Join Date:Joined: Nov 2007
More
I fixed the problem by formatting (not clearing) data partition
12th February 2014, 03:49 PM   |  #6  
Senior Member
Flag Phuket, Thailand
Thanks Meter: 5,157
 
4,657 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
More
Quote:
Originally Posted by vivalamoza

I fixed the problem by formatting (not clearing) data partition

That's why I said "full wipe".

Glad it's fixed

Sent from my GT-I9500 using XDA Premium 4 mobile app
12th February 2014, 07:47 PM   |  #7  
vivalamoza's Avatar
OP Senior Member
Flag New Cairo, EG
Thanks Meter: 50
 
575 posts
Join Date:Joined: Nov 2007
More
Thank you

Sent from my GT-P6800 using XDA Premium 4 mobile app

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes