Sony Updates AOSP Sources to Android 5.0.1

Just a few days ago, Sony did an utterly fantastic job by pushing out numerous device trees for … more

Stop Your Screen From Turning Off with KeepItOn

We all know the feeling of reading a news article orrather longdocument, when our screen … more

The XDA LG QPair Developer Challenge Voting Has Begun!

It seems like it was just yesterday that weannounced that we had paired up with LGto … more

Major Update for the Sony Smartwatch 2 Brings DND and More

With the wearables landscape now dominated by Android Wear and Pebble, its … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Thread Deleted

[Q] Play Store & Google Apps not working after rooting my z1 n upgrading to .136.

OP nagaGuy

Prev Previous Post   Next Post Next
13th February 2014, 08:09 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
8 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
Help required!!Recently Rooted & Upgraded my z1(C6902 India) following the Tuit provided here in XDA. Other internet required apps are working fine but only Google Store & Chrome not working. Play Store shows no conection(tried comon solutions like clear cache,data,restart,F.reset,flashing not helping) n chrome stucks at google homePage. Wifi also slow after root n upgrade & above mentioned google apps does not get net while on 3G. I directly upgraded from .534(IN ftf) to .136 folowing the tuit of .290 provided. Any samaritans can fix me up. Would reli appreciate the help.. Thanx in advance!!!!
Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes