Remove All Ads from XDA

Mobile data not working

8 posts
Thanks Meter: 0
By dakifil, Junior Member on 27th January 2014, 06:33 PM
Post Reply Email Thread
Hello, I haven't seen that someone posted my problem yet so let describe it. Almost every day, my 3g stops working, in the top there is 3g icon bit when I try to use internet nothing is loading. Also I noticed when this happens, the up arrow of the 3g is blinking and the down arrow is just gray. I am using rooted stock rom and I tried another rom but problem is still here.
27th January 2014, 09:41 PM |#2  
jcfunk's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 466
Happens sometimes with me, I just switch airplane mode on then off, that usually fix it

Sent from my DOWNGRADED EVO 3D
8th February 2014, 08:52 PM |#3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
No that rarely helps. This problem continues every hour.
13th February 2014, 08:13 AM |#4  
Junior Member
Flag Little Rock
Thanks Meter: 1
Originally Posted by dakifil

No that rarely helps. This problem continues every hour.

Are you on a gsm or cdma model? If using a gsm model have you attempted tweaking the apn info or for cdma tried a different prl? Also have you tried using a ruu to see if that fixes the issue at all? It could be an issue with the radio. If you haven't tried an ruu yet, I would suggest trying that after backing up your info an apps.
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes