FORUMS

Analysis & Opinion

[q] please help having problem in cm 10.1 battery

101 posts
Thanks Meter: 108
 
By shri.vaibhav, Senior Member on 10th February 2014, 12:02 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
In my ace plus i have cm10.1 and my ace plus is now not showing battery stats (% of charging). How can I solve it? (dont tell me to reflash cm10.1)
The Following User Says Thank You to shri.vaibhav For This Useful Post: [ View ]
 
 
10th February 2014, 02:03 PM |#2  
Senior Member
Thanks Meter: 29
 
More
Which CM are you using thewhisp's or techkang's?
If using thewhisp's try to switch to techkang's as it is latest CM10.1.3.
If using techkang's try to ask in his thread.
10th February 2014, 05:57 PM |#3  
shri.vaibhav's Avatar
OP Senior Member
Flag Bhopal
Thanks Meter: 108
 
More
Quote:
Originally Posted by MegaBoyX9

Which CM are you using thewhisp's or techkang's?
If using thewhisp's try to switch to techkang's as it is latest CM10.1.3.
If using techkang's try to ask in his thread.

I am using the Whisps' Cm bcoz camera is working in it ...Well thanks for suggestion
The Following User Says Thank You to shri.vaibhav For This Useful Post: [ View ]
10th February 2014, 05:59 PM |#4  
Vergilliy's Avatar
Member
Thanks Meter: 34
 
More
This assembly CM 10.1 DyrtyDev? On rom CM TEchKang almost gone bugs.
11th February 2014, 05:38 AM |#5  
shri.vaibhav's Avatar
OP Senior Member
Flag Bhopal
Thanks Meter: 108
 
More
Quote:
Originally Posted by Vergilliy

This assembly CM 10.1 DyrtyDev? On rom CM TEchKang almost gone bugs.

there are sam issues in techkang's rom
The Following User Says Thank You to shri.vaibhav For This Useful Post: [ View ]
13th February 2014, 05:08 PM |#6  
Vergilliy's Avatar
Member
Thanks Meter: 34
 
More
what interests?
Last edited by Vergilliy; 13th February 2014 at 05:13 PM.
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes