Post Reply

[Q] TWRP

OP MColbath

13th February 2014, 06:03 PM   |  #21  
OP Member
Flag Palm Bay, FL
Thanks Meter: 2
 
49 posts
Join Date:Joined: Oct 2013
More
Quote:
Originally Posted by mdamaged

Is there a file in /system named recovery-from-boot.p?

Yeah
13th February 2014, 06:04 PM   |  #22  
mdamaged's Avatar
Senior Member
Flag South of Heaven
Thanks Meter: 1,010
 
1,577 posts
Join Date:Joined: Oct 2013
More
Quote:
Originally Posted by MColbath

Yeah

Boot into twrp, go into file manager, mount as r/w and rename that to recovery-from-boot.bak, then flash twrp.

Source: http://teamw.in/project/twrp2/103
13th February 2014, 06:05 PM   |  #23  
OP Member
Flag Palm Bay, FL
Thanks Meter: 2
 
49 posts
Join Date:Joined: Oct 2013
More
Quote:
Originally Posted by mdamaged

Boot into twrp, go into file manager, mount as r/w and rename that to recovery-from-boot.bak, then flash twrp.

Source: http://teamw.in/project/twrp2/103

It is already named that.
13th February 2014, 06:06 PM   |  #24  
mdamaged's Avatar
Senior Member
Flag South of Heaven
Thanks Meter: 1,010
 
1,577 posts
Join Date:Joined: Oct 2013
More
Quote:
Originally Posted by MColbath

It is already named that.

Oh, shrug, I dunno, there might be another one somewhere
13th February 2014, 06:07 PM   |  #25  
OP Member
Flag Palm Bay, FL
Thanks Meter: 2
 
49 posts
Join Date:Joined: Oct 2013
More
Quote:
Originally Posted by mdamaged

Oh, shrug, I dunno, there might be another one somewhere

Okay, hold on let me check.
There is only one file named that and that one is in system.
Should I try to flash TWRP again?
Last edited by MColbath; 13th February 2014 at 06:10 PM. Reason: Update
13th February 2014, 06:14 PM   |  #26  
OP Member
Flag Palm Bay, FL
Thanks Meter: 2
 
49 posts
Join Date:Joined: Oct 2013
More
I think I got it to work. I am not sure yet. I just flashed TWRP.
It works! Not quite sure what I did but, it works.
Last edited by MColbath; 13th February 2014 at 06:15 PM. Reason: Update
13th February 2014, 06:16 PM   |  #27  
mdamaged's Avatar
Senior Member
Flag South of Heaven
Thanks Meter: 1,010
 
1,577 posts
Join Date:Joined: Oct 2013
More
Quote:
Originally Posted by MColbath

I think I got it to work. I am not sure yet. I just flashed TWRP.

How? What was it?

EDIT: Oh you don't know lol...oh well, at least it works.
13th February 2014, 06:17 PM   |  #28  
OP Member
Flag Palm Bay, FL
Thanks Meter: 2
 
49 posts
Join Date:Joined: Oct 2013
More
Quote:
Originally Posted by mdamaged

How? What was it?

EDIT: Oh you don't know lol...oh well, at least it works.

It might be because I flashed glitch and the kernel was overwritten.
13th February 2014, 06:19 PM   |  #29  
mdamaged's Avatar
Senior Member
Flag South of Heaven
Thanks Meter: 1,010
 
1,577 posts
Join Date:Joined: Oct 2013
More
Quote:
Originally Posted by MColbath

It might be because I flashed glitch and the kernel was overwritten.

Yeah...the ramdisk maybe was restoring stock? Maybe?
13th February 2014, 06:20 PM   |  #30  
OP Member
Flag Palm Bay, FL
Thanks Meter: 2
 
49 posts
Join Date:Joined: Oct 2013
More
Quote:
Originally Posted by mdamaged

Yeah...the ramdisk maybe was restoring stock? Maybe?

It's a possibility.

The irony of all of this is that. I probably won't have any ROM's compatible with my current build. Haha
Last edited by MColbath; 13th February 2014 at 06:24 PM. Reason: Update

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Nexus 7 (2013) Q&A by ThreadRank